NR 626
Posted Monday, 16 April 2012 ♥ 3:40 am ♥ 0 say Hello(s)

Happy Belated Birthday 
Nur Shahira Bt Abd Rahman 
11 April 1994

Hai awek manis :) sorry yee lambat nak mengupdate pasal awak dekat blog ni hehehe. Almaklumlah saya kan busy jaga hempedu nyamuk ;P haa dah 18tahun wooaghhhh !!! gempak ahh sha dah 18 kahkahkah. Untunglah *macam aku tak 18 je -.- ouh yeahhh happy birthday yee sha, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki senantiasa dan kekal bersama ejad awak. Goodluck bila dah masuk U nanti! :) and yang paling penting. Jangan sesekali lupa dekat budak comel ni :P hahahah. Kita sayang sha, thanks yee jadi kawan terbaik sepanjang 5 tahun ni (: sha sangat bermakna dalam hidup kita *ayat mintak hidung* macehh selalu bagi air liur semangat dan juga kentut dorongan hahaha! sayang sha :) 

Semoga berjaya dalam hidup kawan ku sayang :*
jangan lupa nyna. 

NynaRoslan





Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam