NR 621
Posted Sunday, 1 April 2012 ♥ 5:52 pm ♥ 0 say Hello(s)
Assalamu'alaikum sahabat ! 

hmm, post ni cerita sikit je pasai minah comel lote ni haaa ---> Nur Amanina Binti Zainol Roslan :D

*wahai ekau yang berado di taipenngg, den cumo ceghito sikit jo pasai ekau. ekau jangan marah yoo ;p*

akhir2 ni awak asyik tak boleh nk tidur je kan. insomnia sudah bermaharajalela balik lah kan. tak suka betoi dengan penyakit tu ! selalunya kalau sopie dah tidur en, nyna mesti ada text en pagi2 buta smpai pkul 4 pun ada en. perghh ! gilalahh ! kesian gilaaa doooo. kalau boleh nak je tidur kan hari2. tapi sejak dua menjak ni senang gila penat ntah pahal lah kan. so dapat tidurkan pun kadang2 je. bkn kadang2 tapi JARANG ! arghh, geram ! nak tidur kannnnnn :'(



ni haa, kesian awak kan muka sumpah penat gila ! nak nanges :'(
*muka awk time ni sumpah comel XD*


hmm, tengok tak gmba kat atas tu, mata ngantok gila, penat, layu smua ada lah ! tapi malang sekali kerana awak still tak boleh nk tidur :( insha'Allah after dah hbis blajar, haghi2 saya tidurkan awak :B
nanti awak kena tidur before pkul 2 :) sekurang2 nya ada lah kan peningkatan xD
thanks lah eh byk tlg saya :')
selain tu kan nyna, byk sebenarnya nk cakap pasai nyna. tapi takpelah kan. simpan sorang2 dah cukup :) thanks thanks thanks ! sebenarnya thanks tu ada byk sebab au. tapi tapi tapi ! *adalahhhh ~ * 
hahahhahahahaha, nyna oii ! nak bagitau lagi ni ! 

AKU RINDU KAU LAH GILAA !

hambik kauu ! hahaha, taktau nk describe camana au rindu tu tp apakan daya. hahaha, nanti nyna dah balik kampung, sopie kena balik subang en. haiihhh. why why why ?! aku berjanji akan berlajar bersungguh2 ! muehehehhehhehe. dah lah tu. taknak lebih2 dah. hahahah taktau nk cerita apa. taknak cerita pasal nyna lebih2 sebab nanti kantoi orang lain baca HAHAHA ! okay lah. see you soon ! 

*currently dengar era.fm* --> JOHARA ! 

layan lah jgak dengar dorang ni bebel2, johan ada2 je en nk merepek. hahahha, wahai johan abang kepada abang kudus kawan kepada encik shahaldin. ewahhh. hebat betul ;p dah2 bajet je sopie ni, si johan tu bukan nya kenal kau pun HAHAHA ! 

okay2 untuk nyna ku sayang,

please be happy and i'll always love you sayang :*

SaufieAzlee


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam