NR 620
Posted Sunday, 1 April 2012 ♥ 5:26 pm ♥ 0 say Hello(s)
Assalamu'alaikum ! 
*tak jawab dosa derrr -.-*


haihhh, ntah tetiba nak update minah comel ni punya blog BHAHAHAHA ! pdan mukaaa ! ;p sekarang ni pukul 8.04 a.m. pada hari isnin iaitu bersamaan dengan 2 haribulan 4 pada tahun 2012 WOARGHH ! 

DAH BULAN EMPAT WEH !

hmm. takpelah kan. lagi bagus kalau dah bulan 4. so lagi 2 bulan aku dah nak habis BELAJAR ! yeayyy ! hahahha bulan 6 ni aku dah habis belajar. Alhamdulillah :) hmm bak kata adik2 muda zaman sekarang ni selalu nya mereka habaq macam gini 

APRIL PLEASE BE NICE TO ME ! 

oiii, awat sampai begitu sekali -.- bkn april lah yang menentukan segagalaanyanyanyaa. kita just kena teruskan kehidupan agar menjadi lebih baik dari hari yang sebelumnya okay. Allah sentiasa aturkan yang terbaik untuk kita. wlaupun ada dugaan pada bulan ni, kita kena pandai lah cmana nk menghadapi nya and also cara untuk menyelesaikan nya okay ? tapi sesiapa yang tak seberapa nk luas pemikiran tu, just nk minta sikit je kan, fikir panjang sebelum buat suatu benda. fikirkan apa risiko yang akan kau dapat kalau kau buat something tu and also fikirkan apa pula kebaikan yang kau dapat kalau kau buat something tu. KALAU, banyak sangat risiko, tak payah lah ngade2 nak buat sebab boleh spoilkan mood kau OR hubungan kau dengan orang kan. and sesiapa yang pentingkan diri sendiri tu, minta tolong cangat cangat, puhhleashh lah faham situasi orang lain, masalah orang lain, etc. orang macam kau ni kan, selalunya tak ingat orang lain, apa yang kau fikir just prasaan kau, kepentingan kau, senang2 smua pasal kau lah kan hahaha orang keliling kau tu ada jugak prasaan + masalah sendiri. jangan lah kau pressure dorang dengan kepentingan kau tu. kesian kau tahu tak ? munasabah sikit diri kau tuu tau tau tau ! klau tak puas hati takpelah kan, meh datang rumah aku ;p

haihh, panjang betul tulis, rasa2 ada tak orang yang juling mata baca atas ni ? HAHA ! padan muka, siapa suruh baca ;p hmm, sajee je update blog ni. aku update pun sebab rindu minah ni haa. pahal kau balik kampung lama sangat ? hahaha rindu rindu rindu ! papepun iloveyou hanehhh xD 

nyna,nyna ! kita sayang awak :B 

*iloveyou NABZR*
SaufieAzlee


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam