NR 615
Posted Sunday, 25 March 2012 ♥ 8:35 am ♥ 0 say Hello(s)
Salam :)


Hari tuh lupa sopie ajak pegi zoo sekali tak jadi sebab hujan. Almaklumlah aku tak boleh kena hujan nanti pening hahah bukan gedik atau manja tapi kelemahan aku itu :) then tukar plan tak jadi pi zoo terus tak tahu nak pi mana. Then tetiba sopie ajak pi klcc and apa yang paling menyedihkan kitaorg pi sana semata mata nak makan jea sebab dua dua tgah kebulur hahahah! Nak taknak lenjan jelah kan -.- then otw kajang beli simcard patu sopie bagi drive hihi :) and balikkkkkkkkkkk. Yeah tak tahu bila boleh pegi zoo kan hehehe. Takpe ada time pegi lah yeah.

Sekarang sopiah dah stay subang, susah nak jmpa tak kisah puinnn janji kau bahagia sudah lah wahai kembang! :)


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam