NR 614
Posted Sunday, 25 March 2012 ♥ 8:29 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum
JAWAB salam aku! .... 



Dalam gambar diatas ada manusia. Haiiiiii mestilah manusia takkan anjing pulak :)) 

Hai lu, wa nak cakap selamat Tiga Bulan
kikikikiki wa senyum ni lu. Seronok sebab Tiga Bulan haha

Terima kasih yee lu selalu ada dengan wa. Selalu bagi semangat dekat wa, selalu buat lawak bagi wa gelak, selalu call wa, selalu message wa, selalu panggil nama wa, selalu share macam macam dengan wa ahhh semua lah deiiii. Terima kasih selalu belanja wa makan saje lettew nak bagi wa gemuk. Lu diam jelah wa tetap ramping lah gila ~~ kruk kruk :P haihhh nanti kita beli chacha sesama k sayang ;) alahai. Terima kasih untuk 3 bulan ini. 

Terima kasih selalu support :)
Terima kasih selalu jadi cikgu memandu :)

Nanti kalau nyna dah ada lesen P biar nyna pulak drive ;) biar sopie pulak rehat goyang kepala duduk dekat sebelah nyna ok? hihihi. Kita nyanyi lagu gelimat tau tau tau ~ and tak lupa nyna nak buat drift kihkih :P nanti kalau nyna dah ada masa free kita pi jejanlan tgok menatang kat zoo yee. Kita bagi beruk makan, kita pose jadi beruk. Kita main dengan biawak dan tak lupa kita jugak kena sama sama meragut macam mana kambing ragut rumput ;P Oh yaa nanti nyna belanja sopie makan domino yee. Nyna belanja air jelah (: baikkan? Nyna taknak sopie haus hahahahaha! 

Lepas tuh kan, nyna doa sopie berjaya utk foundation sopie and dapat sambung degree dan seterusnya berjaya :) doakan kejayaan nyna dekat U nanti yee. Sopie nak keluar dengan sesape keluar lah, nyna standby parang je paling paling perempuan tuh hilang nyawa and sopie tak hilang apa apa ;P ahahahah *kiddin* jaga diri yee sopiah gila kembang busuk masam. Spender bieber kita jaga elok elok. Name tag spiderman kita jaga leklok jugekk. Jangan dibau spender itu haha ada lipas nyna dah letak buat sopie jadi peneman sopie tidur dikala malam bulan mengambang Ehh! 

Okay sebelum nyna mengarut nyna stop sini jelah yee. Happy 3Monthsarry
Iloveyou ......... so much sepet :*
Semoga kekal sampai Jannah. Insya'Allah



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam