NR 616
Posted Friday, 24 February 2012 ♥ 6:50 am ♥ 0 say Hello(s)
Salam :)


Hai guys ;) 

Semalam birthday aku hehehehehe :3 now I'm 18 and yeah Alhamdulillah Allah masih bagi aku peluang untuk meneruskan kehidupan macam orang lain. Harap dapat jadi org yg lebih baik, kawan yg baik. Anak yg patuh dengan mak ayah and adik and kakak yg baik dengan adik beradik. Moga moga Allah jadikan aku sebagai hamba nya yang sentiasa bertawaduk, bertawakal dan bertaqwa kepadaNYA. Moga moga juga keputusan SPM aku dapat yg terbaik insyaAllah Amin .... 

Terima kasih untuk semua yg wish :) tak kira thru fb, twitter, IM, call, message and else. Terima kasih. terharu tau hahahah. Thnks yg baling tepung telur, simbah air mop simbah air basuh pinggan simbah air longkang baling serbuk kari and macam macam lagi. Terima kasih kerana mengotorkan baju spender segala benda yg melekat dekat aku hahah. This is ma first time birthday kena baling tepung 3 kali berturut2. Thanks thanks thanks. Yu guys mmg terbaik hahahah -.- sakit tau kena baling telor. Habis sampai sekarang rambut bau telor MAK ANEP hahahah :P 

Thanks to pizzasmate sebab belikan cake kereta yg comel. Tabur telur sampai aku tersungkur and simbah air busuk sampai aku muntah 5-6 kali. Tepung setengah guni sangat eeeuww. Baik punya plan dari Sir Ezwad. I bet kalau korang kena mesti muntah. Air longkang bhaiiiiii -.- ! Hmm balik balik rumah kena lagi dngan ma brothas. Kena simbah air mop, tepung, sos cili, kicap and serbuk kari tapi telur tak heheheh nanti kena marah dengan makkkk :DD and yeahhhh lagi sekali kena dengan kawan kawan. Sopiah punya plan kuang hajooo. Kena tepek tepek tepek tepek. PONING kepalooo kena shoot telur and yeah baju tudung semua teruk nak mampus. Thanks

Terharu sampai menangis depan cake and tiup lilin sambil hingus follow sekali HAHAHA btw cake tuh sangat comel and korang semua baik :) seronok bila ada kawan kawan yg tak lupa birthday kita ;) Alhamdulillah Allah kurniakan kawan kawan yg memahami, yg selalu ada. Even dah habis sekolah and busy dengan life masing masing diorang still ada time utk aku Alhamdulillah syukurrr. Terima kasih ya Tuhan. Terima kasih untuk segalanya :) korang buat aku rasa bermakna ewahh ~

Thanks Ah lot to Sopiah, Shaa, Farah, Engku, Rab, Nysa, Hanis, Weng, Izzat, Ibal, Appin, Anep untuk semalam. Even Mashi lieya and mira tak dapat join sebab kerja diorang still the best sebab dah wish :) thanks again guys. Terima kasih. Tak tahu macam mana nak membalas tapi takpe aku pun dah ada plan sendiri untuk korang heheheheh :P

And last punya celebrate masa 20hb budak budak kadet sambut alahai memang surprise habis ;P kata cikgu mariam nak jumpa sekali cake yg nak ketemu hehe :) thnx a lot guys. Korang sangat ohsem and sweet k ;** nanti korang punya kak nyna celebrate jugak k. Study rajin rajin. Sayang korang lah juniors!

Thx to all yang wish. Sangat appreciate korang :D
semoga Allah memberkati kalian semua InsyaAllah Amin ....

NynaRoslan




Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam