NR 611
Posted Thursday, 16 February 2012 ♥ 9:34 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum :)


Apa habaq? Cek sihat Alhamdulillah hidup lagi tak remuk lagi muka kena balun dengan awek orang hehehehe :P cek tak gatai cek cuma ramah jaa. Toksah dok ligan cek sangat lah nooooo :P oyeahhh cuaca these days sumpah panas sangat tak tertahan haih macam mana lah panas neraka tu kan. Mintak mintak dijauhkan InshaAllah aminn ... 

Ouh yeah selama 2 bulan kerja pizza serious tekanan terlalu banyak. Kalau hati tak tabah sumpah boleh masuk hospital bahagia hahahah -.- benci customer yang poyo poyo fuq youhhhh ! Bila ada je customer yang kerek kerek aku layan baik tapi kalau dah over kerek memang aku pun naik kerek lah kan -.- kau jangan fikir aku service staff budak cikai cikai kau boleh nak kitai kitai aku. Aku manusia ada perasaan jugak lah bangang! Kau kaya tapi bila perangai bangang kau pun kau tak reti nak sorok memang terserlah lah kebangangan kau. Maghah NIIII !!! 

Haih nak marah tak boleh dah kerja aku pun service - serve orang haiyahhh patutnya aku kitchen staff tepek tepung buat pizza, bakar ayam buat mee kuning tapi tapi tapi manager paksa jadi service staff kata nya senyuman aku senyuman ikhlas PUIHHHH ~~ blah lah! Tipu semata mata ~ kata lah kitchen staff nak letak budak laki je -.- mencik ahh camni.

Semua problem dekat pizza semua aku lepas dekat sopiah. Sorry sopiahh I terpaksa, I taknak tambah beban you tapi I terpaksa. You yang paksa so I terpaksa. Kau memaksa aku terpaksa XD hahahah cikai perlu ke guna "I you" bradahhh? Hahahaha takat lu guna bingai bingai pun tadak hal ;P eh kita gurau. Kitaa sayang awak lol XD 

Tapi dalam berapi aku dalam baran aku memang aku lemah bila sopiah text macam gambar kat bawah ni XD


Comel kan phone itew ;P 
ada gaya ada segala nyaaaaa ~

Heheheh takda lah cair mana takat dapat melegakan rasa sakit hati tuh boleh lah :) my niggah is always there fr me tak kira susah senang thats why I need him :) I love you sopiah, Sangat anat anat hikhik ;P

NynaRoslan





Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam