NR 607
Posted Wednesday, 1 February 2012 ♥ 7:11 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM
Hai ;) saya khabar baik wehuu ~


I miss them sho fucking much ;/

Hari ni berjalan sakan ~ takdalah berjalan apa pun, tak cuci mata tgok baju lawa lawa, kasut style style pun takat cuci mata tgok polis saman kereta yg salah parking. cuci mata tgok polis saman kereta yg tak bayar parking. cuci mata tgok orang berjalan kaki kesana kemari. Cuci mata tgok orang naik kereta sambil tekan "ponponpon" cuci mata tengok orang naik motor cilok mencilok aiyaaaakkk ~ poning kepala tgok benda tu semua -.- I hate Kajang bila busy! mencik yu knw 

Hari ni hari rabu hari aku cuti hari aku merehatkan diri yang besauu ini hahah sadlyf3 =.= teman Izzat pegi temuduga 7e, jumpa Mashitah and merendek dengan Sopiah ~ then balik pergi Al-Ikhsan dengan Hilmi and pegi makanggg mekdiii. McChicken fr yupppie yupp ;) balik rumah otp otp otp tweeting tweeting tweeting then gedebushh mandi and go makan with mamah. 

Balik tweeting tweeting tweeting and now mengadap laptop yg sakai ini ~ dushhh. Esok kerja middle dan aku rasa malas nak pergi kerja harharhar tapi ada break so boleh lah merendek dengan sopiah lagi, yayerzzzz :D singgah tesco nak hantar pizza dekat Umar and then go back to pizza and jadi bangkai di sana. yayerzz how suck my lyf3 naoooo ..... me hateit ~~~~~~~~~~~~

NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam