NR 613
Posted Thursday, 16 February 2012 ♥ 10:17 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum

Jawab lah ... tak jawab tak comel ;P
see ... dah jawab kan? Ok hai comel hikhikhik

Entah ada orang baca tak tah -.- 


Ok dalam gambar tuh sopiah and me -_____-
muka aku comel sangat sebab tuh paste benda kuning kuning tu :P

Hey man, Thankyou fr always supporting me .... be there fr me and bebeh with me XD youre the best. 

Bila kita jatuh awak tolong bangunkan. 
Bila kita menangis awak tolong happy kan. 
Bila kita tengah panas awak tolong sejukkan
Bila kita tengah bosan awak bawak kita jejalan
Bila kita touching awak biarkan ..... biarkan kita tenang :D
Bila kita bengang awak tolong bangang kan kita hehe
Bila kita kena marah awak tolong backup kan
Bila kita kena cerca and dibusukkan nama awak tolong bersihkan 

Awak tahu awak baik? ;) baik sangat alahai baik lah sangat.
Awak tahu kita terkejut yang awak ada hati dekat kita? ;P awk mesti malu kan hihi
Awak tahu tak kita seghonok macam dapat main ekor cicak bila awak sayang kita 


HAK TUIHHHHHHHHHHHHHHH ....

kenapa aku jiwang 
kenapa aku begini

kenapa kenapa kenapa kenapa  o.O

Hai sopie, Nyna memang sayang sopie pun tapi nyna tak pernah terniat nak jiwang macam ini macam ;P hahahah so anggap lah ini jiwang baik punyaaaaaaaaaaaa .............

bukan senang aku nak jiwang dengan niggah ni. Janji kita stay brutal. Kau niggah aku comel so? 
so PORENGGEH hahahah

Ok sopiah, Nyna sayang sopie :) 
kalau tidur tuh jangan lupa mimpi nyna tau ..

mimpi nyna tengah ragut rumput ke ... bagi musang makan ke tak pun bersihkan kandang biawak lol 
hahahahah :) Iloveyou sayang 

2 bulan :)
NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam