NR 606
Posted Sunday, 29 January 2012 ♥ 10:58 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum

Masa 28hb hari tuh kan kita ada date dengan ma girls. Oh Nysa, Rabb and Hanis tak ada ;( sebab diorang ada hal so just ada Engku, Izza and Farah je but nahh its okayy. Kitaorg still ok just agak cam tak best lah sebab tak lengkap kan ;) ohyeahhh rindu sesangat. This is my first date after SPM habisssssssssssss -____- asyik busy kerja smpai takda time nak jumpa kawan so yeayyy me! Ada jugak masa nak ketemu. 


Janji pukul 11 tapi pukul 12 baru gerak hahah janji melayu apadahal lambat sejam kan .___. Sopiah lah ada hal kena hantar assignment heh? entah apa tah dekat U dia. So kena lah tunggu dia pegi and balik kajang. Lama gilaaaaaaaaa ~~~ around 11.45 dia smpai and pick me up. Then straight to Farah's and terus pergi amik Engku. Lepas tuh baru amik Izza. Yeah macam biasa. Sopie tak boleh jumpa Farah nanti jadi macam anjing and kucing, Kerja nak bergaduh je -.- haih HAHA! janji aku dapat makan! :P


serious tak tahu nak senyum ke tak, sopiah amik gambar tak kira 1,2,3 -_-

We ate 2 regular pizza. Manager kasi 2 coupon pizza ;P so apalagi guna untuk belanja kawan kawan lah kan wehuuu ~oo~ makan dekat Pizza MetroPoint. Hawaian chicken + pepperoni delight. Sweet and Spicy wings plus choc volcano wuuu yummyy ~ sumpah kenyang :) but sopiah tak kenyang =.= 


Me, Engku, Izza and Farah


Makan, gelak, sembang, makan, gelak gelak gelak :)) me like it. Sopiah tak habis habis buat lawak. Seronok k bila dia boleh selesa kan diri dia dengan kawan kawan :) rasa macam thankyou hahahah tapi yang tak best. Dalam setiap gambar mesti ada sorang yang cacat -.- mula2 aku then izza patu farah. Haihhh sopiah ah ni tngkap gamba tak reti nak kira. Ceitttttttttttttt btw thanks :)


Frm Engku's :)  


Sopiah and me *sopie juling -.- mata kelaut

Assalamualaikum sayang, thanks fr everything :) 
Iloveyou!

Lepas ni date dengan Shaa, Mashi and Liya pulak !


*Next time keluar dengan kawan nyna lagi k.
NynaRoslan





Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam