NR 602
Posted Wednesday, 25 January 2012 ♥ 10:52 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum
Jawab ! Tak jawab dosa :P 

Hmm nak cerita pasal apa heh? totot. Ok hari apa sumpah ai lupa nak mamfus tapi ai macam nak ingat tapi ai lupa ishh bila heh ai lupa lah ai pegi jogging dekat tempat yg ai lupa jugak. Yg ai tahu ada playground. Tempat jogging and tasik, tak lupa ada toilet and surau. So lupaaaaaaaaaaaaaa -.-

pegi dengan my sopiah ;) pukul 9 sampai sana then jogging jogging hahahah berat buntut nak berjogging. Then main badminton :) seghonok sangat sebab sopiah tak power pun main badminton. Kita lagi power dari dia ;P wewitt ~ then main camera. Actually pening tapi sebab dah keluar apa lagi lenjan lah kan so thankyou sopiah. Thankyou so much. 


Ini sopiah gila XD


and this is me (: well ai know muka comel wink wink ~ *balingmercun
muka poyo -______-

_____________________________________________________________________________________

Balik daripada jogging terus pegi makan dekat NUIN restaurant at Bangi. Yeahhh makan nasi lemak and teh o ais. Sopiah makanggg nasi lauk ayam masak rendang and teh o ais too :) dia punya makanan yummy gila me jelly ~,~

Balik dari jogging dah pukul 2 lebih. Lama gila melepet dekat kedai tuh -,- balik balik terus siap siap nak pergi kerja. I had so much fun with him. Yeah he always tried to make me feel happy so I really appreciate you niggalabojeh ;) 


Muka bajet kata sopiah -.-


my niggah --> He's the best, 
Thankyou Mat Sopiah. Mana mana nyna nak pergi, sopie bawak je kan. 
Thankyou thankyou thankyou.
 I will try to be the best for you

I love you, not because of what you have but because of what I feels.
I've fallen in love with you and I'll try to never let you go. 

Terima Kasih 
Muhammad Saufie B. Azlee :)

143 ^^

NynaRoslan










Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam