NR 599
Posted Monday, 23 January 2012 ♥ 8:58 pm ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum :)

Hai semuaaaaaaaaaaaaaaaa. So nak update apa heh? Alahai tak tahu nak update apa tapi takpelah update jelah yee XD hmm hari rabu lepas plan nak jumpa dengan Zat and Bal. K lama gila tak jumpa diorang so banyak benda nak dikongsi and yess dapat pun jumpa :DD hikhik. Ibal dah belanja makan. Izat pun dah belanja makan so my turn lah pulak belanja diorang makan kan. So decide nak pegi makan pizza dekat MP. Dinner lah kan sebab siang tuh kelaur dengan Sopiah (: 

At 0800pm amik izat and terus gerak kajang. Masuk MP tunggu Ibal. Then bal datang OHMAIIII ibal dah handsome lahhhh /~,~/ dah pakai braces, rambut panjang and dah kering wuwuwuwu ~ me miss him sho much Dekat MP bnyak gila bercerita, gelak gelak hihi seronok habis tau :P after makan pegi MP teman diorang main snooker then izat bagi baju "I LOVE KOREA" hikhuk. Izat baru balik dari korea so dia beli baju dekat aku yeayy thankyou zat :D nanti nak upload gmba pakai baju tuh baru lah izat bangga :P wuwuwuwwu ~ and yeahh got no pictures pun sebab camera rosak zzz -.-


Its okay its alright. Janji dapat jumpa ;)
Loveyou guys ... sho much !

NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam