NR 594
Posted Wednesday, 28 December 2011 ♥ 1:51 am ♥ 0 say Hello(s)
Orang lain pun berpasangan jugak. Bahagia indah semua nya ada belaka ewahh aku jealous kau mampus ahh xD haha takda apalah. Disebab kan hidup aku ni terlampau lifeless maka dngan itu aku nak share dengan bapak bloggie ni jelah. Since aku keje dekat pizza hut takda lah rasa fun mana pun. Kau ingat esklusif ke? Heh tak. Dekat tempat aku keje, Staff malam aku sorang je bunga yang lain semua mentadak bukan *kumbang hehehe. Tapi kebosanan aku t'serlah sebab semua mentadak tak pandai nak bergurau, membawa diri dan hati yg pilu aku pegi joget dlm tempat washing sambil dengar lagu Love Song REPEATTT PEAT PEAT PEAT ;P

Hari ni cuti tapi tak best tak pegi mana, Duduk rumah besarkan punggung and kembang kan tali pusat XD haihh bosan to the max lah gilaaa -.- sopiahh busy betul kan phone apa simcard bagai. Aku tak text dengan dia nak dekat seminggu dah ke dua minggu? Entah tak tahu haha tapi still watlek. Aku kan power takat cikai cikai ni takda hal lah padahal .... *sobsob) sorang diri XD k whtever.

Esok kerja mula lagi lah kebosanan aku. Erghhh mencik nyewwww !
k lack of idea. takecare guys tata !

NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam