NR 587
Posted Friday, 23 December 2011 ♥ 10:11 pm ♥ 0 say Hello(s)

Hari Rabu pulak jumpa ShaRahman :) awek cun kita sorang ni. Serious lama tak jumpa and finally dapat pun jumpa. Macam macam cerita and share dengan dia, dia pun and you're so lucky sebab dapat getback balik dengan E awak tuh :) congrates k sayang. Nanti ada time kita lepak lagi k. Ada banyak story nak share ni just got no time. Saya kan budak lifeless sekarang ni ;) takecare xx :*

NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam