NR 585
Posted Friday, 23 December 2011 ♥ 9:31 pm ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum 

Setelah sekian lama tidak mengupdate blog buruk saya ini maka dengan ini pada hari ini juga saya akan update setelah dibebel dan ditanya oleh rakan rakan sepeperangan hahahaha. 

So hello guys I'm Nyna Roslan and I'm fine *not-so-fine* ahhhh me got fever like helll yeahhh watafak watafak watafak ! Wuwuwuwu rindu nya dekat papa bloggie itew ni ahakzzz -.- lol apit pulak masuk k taknak cakap pasal apit. Takda guna, dia tak kenal aku. Aku tak kenal dia so stop it ! Ok ok ok ok ok. Hmm life? is getting a lot of problems. Tak sangka kan after sekolah macam macam yg tak pernah disangka akan jadi. Serious benci bila dah freedom. Aku tetap lifeless, terdampar macam ikan paus yg kurang lemak dlm badan. Yg ada hanya lah tulang tulang -.- sedih nya hati bila dah kurang jumpa kawan kawan. Even dekat sekolah dulu pun mcm agak susah nak jumpa inikan dah tak sekolah lagi lah tak berjumpa hmm ;( sedih kau tau?

Kalau lah kita ni dpat sekolah untuk selama lamanya without any exam. PMR SPM apa kejadah kejadah tuh semua takda mesti semua happy tapi deyy fikirlah ! Hidup ni Allah dah tentukan sampai tahap mana ia akan bermula and tahap mana ia akan berhenti. Now masa sekolah zaman sekolah aku dah berhenti. To adik adik di bawah sana sila lah nikmati zaman sekolah anda, zaman remaja. Jangan siasia kan peluang ni sebab kelak korang pasti akan rugi ;) kawan dengan semua orang yg ada dlm perut sekolah tuh InsyaAllah after habis sekolah no one akan lupa kan korang just masa untuk jumpa and lepak tuh agak terbatas (: stay chill and stay strong. So I'll try to update about me day by day macam aku selalu buat. Me got jealous dengan manusia yg dpt update blog tak kira siang malam. So I'll try, InsyaAllah.

Ahah to my new followers, Thankyou sho much for following ;) I'm happy still ada yg follow walhal saya langsung tak post apa apa sepanjang bulan ni. Aisehh thankyou :)

NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam