NR 573
Posted Friday, 4 November 2011 ♥ 3:07 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum ;>

First of all , sorry to my followers yg makin hari makin bertambah. Sorry sebab tak dpt nk update blog mcm dulu. Sangat busy dengan sekolah and mcm mcm lagi. Got no time nak melepet dgn lappy or pc. I just twitter-ing thru phone yeah sgt tak puas -.- I just dpat my mention and DM sahaja yess lifeless -____-" but nahh fr my good sake lah kan , my mama dah tak kasi nak guna pc bagai but today guna phone angah update blog :) I miss my bloggie and I miss nak baca semua org punya blog ! and yeah I miss my TUMBLR ! 

So 4 hari takda post frm SuperPower aite ? :) nahh nvm , I dnt care if you you you nak unfollow atleast I dah bagitau reason kenapa I tak update ewahh *bajetcamadaorgbacalak --"

1st October ? Okay dunno what tu duu just layan twittah jea. Study ? Do revision ? Mmg tak hahah sangat tidak ahhh so stupid lah kau nyna. Ahh nak buat mcm mana foreverlazy haih pleasee 

Nak jadi 

RajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajinRajin

NynaaRoslan




Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam