NR 576
Posted Monday, 7 November 2011 ♥ 3:37 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum

Yeee hai semua :) tak kisah lah sape sape pun janji HAIIII :) 
hari ni hari last Nyna update blog <':
Nyna akan rehat kan blog Nyna dari 7Nov till 1Dec


well muka mintak penyepak :P

So disini nyna nak mintak ampun dan maaf kalau nyna ada buat salah and silap dekat semua yg knal nyna. Yelah kadang kadang kita tak tahu kita buat salah apa kan ? Kita tak sedar kadang2 cara or layanan kita mengguris hati dan perasaan orang. Maaf kalau nyna tak layan or tak apa apa jelah yg buat korang korang sakit hati and terasa dengan nyna. Nyna manusia yg tak pernah lari dari buat kesilapan. Tak perfect pun nyna ni. Maafkan nyna ok ? :)




Nyna mohon ampun lagi sekali kalau nyna ada buat korang panas hati. Mybe out there ada yg tak suka nyna ada yg benci nyna ada yang anti nyna or pape jelah kan. Klau nyna buat salah bagitahu nyna dtg depan nyna mintak maaf. PROMISE ! Nyna just nk jawab exam dalam keadaan yg tak tenang. Taknak diganggu dengan apa apa gangguan yg tak patut nyna fikir. Hm apa lagi heh , haa doakan kejayaan nyna. Nyna bangga kan family nenek cikgu and semua yg selalu bagi dorongan dekat nyna. Even nyna kadang kadang terlepas pndang dengan apa yg diorg buat utk nyna but still nyna terharu ok :) serious ! 



Susah nyna nak puas kan hati semua orang. Nyna admit jadi orang yg senang mesra mmg susah sebenarnya. Kena bahagi time dengan kawan kawan even kadang2 ada kawan2 yg terasa dengan nyna , I am so sorry ;/ kita tak mintak nak jadi ramah tamah bagai ni. My natural beauty mmg mcm ni. Suka melayan and suka berkawan. So to all my friends yg bakal ambil SPM gdluck guys ;) do the best ! 



To kawan kawan yang selalu bagi semngat tak kira dlm bentuk mcm mana sekalipun. Nyna hargai sangat sangat. Time paper math nyna gagal korang tak putus2 bagi semangat ckp nyna boleh. Ajar subject yg nyna tak faham ;'> terharu weh. InshaAllah nyna buat yg terbaik. Kita sama sama buat yg terbaik. Kita dah sama sama 5 tahun dari 2007. Dari tak kenal jadi rapat. Dari tak bertegur sekarang ngammmmmmm ! And yeah sangat seronok sebab korang nak jadi kawan nyna :) 


Kita dah hmpir dengan peperangan kita. Tinggal 7 hari lagi. Kita dah diasuh 2 tahun utk belajar semua subjek. Keyakinan semua terletak atas bahu kita. Kejayaan terletak dlm genggaman kita. Biar kita tak dpt yg memuaskan tapi sekurang kurang nya kita dah cuba yg terbaik :> kuatkan semangat

Nyna doa pada saat saat sekarang ni

- biarlah apa yg dibaca melekat dlm ingatan
- apa yg diusaha dapat kita buat waktu menjawab
- semoga soalan dipermudahkan utk kita
- semoga kita dilapangkan dada
- semoga kita diberi fikiran yg meluas
- semoga kitat erhindar dari penyakit atau masalah
- semoga kita dpat buat yg terbaik
- semoga para pemeriksa berbaik hati tanda kertas kita
- semoga kejayaan kita yg punya

Biar sedikit janji yang terbaik kita buat :)
kalau lebih Alhamdulillah !

smpai sini , doakan nyna. Nyna selalu doakan kawan kawan semua ;') 
doa bagi fikiran nyna lapang and tenang.

Takecare and salam sayang 

*The picts - random
NynaRoslan

















Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam