NR 581
Posted Sunday, 27 November 2011 ♥ 1:37 am ♥ 0 say Hello(s)
MELEZIA ---> MALAYSIA




I know its late nak update pasal sukan sea but peduli hape aku HAHAH ! Yeah as yaaa all know Malaysia menang EMAS lagi for Bola sukan sea. Bukan senang nak mempertahankan gelaran juara and emas so Malaysia mampu bukti kan dengan cemerlang ewah :) I am so proud of you guys. Diorang bermain dengan penuh semangat and itu sangat hebat ! Diorang dapat patahkan sayap garuda and baham semua ego garuda and peminat garuda. Ramai yg tak puas hati especially team indonesia but still Malaysia hebat sebab diorang teguh hati utk lawan even kena caci and maki dengan team indon. 

Bukan senang nak set mental and fizikal bila kita ada dekat tempat orang and lagi lagi bila tak dpat sokongan yg padu dari team negara well kami kami dekat Malaysia sentiasa MENYOKONG k ! I repeat SENTIASA ! Nahh now Malaysia menang yeayyy I am soooo excited nak jumpa diorang but harapan lah nak jumpa. Memey tak dapek ah nak jumpa kan ;P so Malaysia stay power and stay cool korang HEBAT ! To Fakri take the criticism as a compliment to be successful in the future. Kalau takda goal dari kau untuk Malaysia menang atas Myanmar mesti Malaysia takkan dapat melangkah ke Final ! So you're the best mann :)

To all harimau muda , kami bangga ! Yeayy ole ole ole hihihi :P 
Buat yang terbaik ! We're always pray fr ya guys ! 
Irfan , Fadhli and Baddrol oh not to forget KFCM me adore yaassss ! :**


NynaRoslan






Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam