NR 570
Posted Monday, 31 October 2011 ♥ 2:30 am ♥ 0 say Hello(s)
Sedih bila dah nak habis tahun baru nak rapat dengan orang yang kita sayang ;')



 Mia :*

Hai miaa Nyna love chu ! Yeah I meant it ! 

Lepas ni miaa nyna dah tak stayback petang so dah takda lah kan nak melambai time mia rehat ;') semua nya dah takda lah mia. Nyna dah blah dari saujana sosad haishh ;( taknak habis sekolah. Nak spent time dengan mia aina kak mey kak mira kak syida and semuaaaaaaaa. Kita baru lepak 2 kali aite ? Nak lagi dan lagi boleh ? Sedih ni miaaaaaaa but its ok , kita kena act cool ;P jgn lupa dekat pengawas koop yg nama dia AMANINA ni tau :*


 Aina :*

Hai Aina , me adore you !

This pretty gal , me met her lastyear kot or this year. Nahh thisyear :) Lastyear penah nmpak but nmpak dia mcm sombong punya org so malas nak tego sebab dia mcm susah nak senyum but me dunno mcm mana and entah lah tetiba boleh kenal dia , bila jumpa asyik nak hug ;P hahaha lawak k ainaa. Sumpah mcm pelik and finally dah rapat :) apa apa pun goodluck ok ? be happy ! 

Aina and Mia
jangan cepat mengalah. Korang kuat and korang cantik so ? 
Enjoy :) jgn bagi manusia yg bertittle lelaki sakitkan hati korang yg naiss tuh <:

NynaRoslan



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam