NR 569
Posted Monday, 31 October 2011 ♥ 2:17 am ♥ 0 say Hello(s)
Awhhh .......... ;')


click fr enlarge ;) 

Naaaa Sha Rahman :* my bestfriend yg molek comel ni , nao titew dah update dah blog titew nieww. Bacew leww lulz hahaha *annoying* Ouh sha pleasee jangan buat kita terharu sampai menitis air hingus miaw miaw. Tak snggup nak baca smpai terbatuk batuk tnda terharu ;P me appreciated you k ! Thnkyou thnkyou ! Dnt frget me lah gila keding kering kempis :3 maii nak jawab sat apa yg hang dok melalut dekat post hang tuh 

  • Kita buat lawak sebab nak bagi sha happy , kita taknak sha fikir bnda yang sedih and yg merunsingkan sha ;) 
  • Bunyi tuh ? kita saje buat sebab kita yakin dekat U or mana mana nanti bila kita takda dengan sha , sha takkan dengar bunyi pelik pelik dari org lain. Kita jea mampu buat mcm tuh dekat sha :P
  • Sebab bila kita cakap perkataan yang merepek kita tahu sha mesti gelak and join sekaki so kita suka hihihihi :>
  • Itu lah nama nya kawan , selalu ada bila kawan dlm kesusahan. Kita tknk jadi kawan yg takda perasaan. Kita sayang semuaaa so kita prihatin dengan semua kawan kita !
  • Sebab sha bff kita lah kita risau haaa :)
  • Sorry sha ckp pndang ketiak dulu k ? Kita lawa ? Kita rasa awk lagi lawa. Awk dah lah putih anak cina celup kita anak banggali hahahah XD 
  • Kita kena share share makanan. Kita takut gemuk so kita bagi sha makan sekali. Perut kita kena sama sama kenyang 
  • Sebab kita kan gedik so kena lah menggedik. Kita menggedik dengan orang yg boleh gedik balik :P 
  • Lolololo bff <3
  • Memang lah , peluk sha rasa tenang awhh >,<
  • Amik hati org tua ? Kita nak kahwin dngan org tua miaw miaw ~ eh kita kan kena bersopan ? Hahah bajet tak ;P
  • Org perak kan mmg suka pedas so nk taknak terima jelah dengan seadanya ok ? :) sedap tuh belakang kira k kehkeh
  • Kening tebal ni lah yang dpt menghalang kelemumur tau erkkk ? -______-
  • MULUT BISING ? Wuiii mana ada lol ! Kita pendiam plus pemalu n.n"
  • Otak gila ? How dare chu ;'< 
  • Kepoh time ni jea lpas ni dah tak dgar dah kepoh kita (:
  • Rajin hape ? Mals nak mmpus kena paksa baru rajin maaa. 
  • sebab caring kan loving :3


Jangan terpedaya - ini gamba semata mata
She make video wewewewe ~ sang shila's song. 
Memori tercipta aite ? Yeah feel free to visit her blog hiwhiwhiw 

Nak dengar dia nyanyi nahhh click ni --------> ShaKeding

NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam