NR 568
Posted Monday, 31 October 2011 ♥ 2:16 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum bloggers ;) 

Miss me ? Nahh I know , you're not hihi :> baru 2 hari tak update blog Sha Rahman dah bsing suruh update -.- kata nya bila bukak blog Nyna benda yg sama jea kelua kaykaykay. Now saya update sikit2 jelah k ? Got no time maaa. Busy hiwhiwhiw , ada masa dan tenaga saya update lagi :P

So saje nak screen capture kahkah :3


Kak mey , don't worry. Dia selalu ada dengan kak mey and selalu ingat kak mey. Jgn sedih sedih ok ? I knw you're strong ewahh. Jgn lah sedih nanti mulut becok takda nak maki maki nyna ;P so pleasee be happy , 16 oct ni kak mey dah masuk U kan ? Forsure dah takda masa nak text , tweet and lepak dengan Nyna. Me gonna miss you lah kak mey :< serious ! Hmm takecare nanti ! Doakan spm nyna !



This guy -----> Kerek :) 
Well my senior too. Asal dia text mesti tnya bila nak lepak , bila jmpa tanya bila nak lepak bila di twitter tanya bila nak lepak. K bro lu kan dah berhenti keje mai ahh amik wa lepak minum kopi kedai pak saad apa dahhh. Asyik tanya jea bosan lah kan ;P after SPM insyaAllah kita lepak ok keghek ? :) Goodluck dekat U nanti ! same tmpat dengan kak mey kan ? Jaga dia fr shidie ;D


Tini Aliah , I stalk her blog just nao and I found this. Well Tini I'm not kay. Tini lagi cute :) kita kan kawan dari kecik so forsure sama sama cute mueheheh :P but you more than me lah gigirl. Jangan jealous , saya dah cukup jealous dah dengan awak tau :')


Okay semalam pegi Tesco :) Hikhuk beli barang dapur and my stuffs. Jalan sorang sorang. Mama abah and mak teh dekat tmpat ikan sayur semua so kita jalan2 mcm org gila cari pantene ;P then time tgah jalan terlanggar sorang auntie and I just said "SORRY" without pndang dia punya muka *rude* yeah hell me -.- lepas tuh ada org jerit 'NYNA' eh wahhh kak dena lah :) hihi rupa nya kita lnggar omak dia alololo sorry auntie , saya seorang yang kelam kabut and tk pndang muka org time jalan ahaaaa sorry sorry sorry :* kak dena hug kita and wish gooluck in spm fehh -.- takut nyaaa. Tenkiu kak dena. kak dena pun jaga diri jugak k. Hope happy happy dkt nilai tuh <:


Yeah got this frm Alysha Khaireen's 
Hm Shaa memey wa takkan lupa lu lah derr :) wa doa lu selalu bahagia and success ok ? :) Hihik 
nah muah muah muah :*

NynaRoslan




Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam