NR 560
Posted Tuesday, 25 October 2011 ♥ 10:59 pm ♥ 0 say Hello(s)
Hati saya sekarang ni main lagu sayuuuuuu ~ XD




Tenkiu dik :'> terima kasih sebab senang dengan Nyna. Sha , even kita tak rpat dekat luar tapi kita selalu contact in fb aite ? So jgn lah sedih sedih nanti kita lagi bertambah sedih tau tak :) kita sayang semua junior kita. The reason why kita tak kenal 2 tahun lepas or lastyear sebab ALLAH dah tulis yg kita kenal tahun ni :) so frm now Sha kena kenal dengan senior atas Sha yg still ada dekat Saujana. Nyna still smpan kertas yg Sha buat utk Nyna , masa Nyna training netball yess our first met <": still remember hihi. Lepas ni Nyna dah tak stayback dekat sekolah lagi sebab ? Nyna dah byebye saujana. Lepas ni Nyna dah tak training netball or kawad lagi sebab ? Nyna dah byebye saujana. Enjoy your sch times k :) gonna miss you more <:


Yee dia tinggi lagi :P

Sorry kalau Nyna ada buat salah and silap dekat Sha k ;) doa kan Nyna boleh jawab exam and doakan kejayaan Nyna. Nyna pun selalu doakan Sha. Mybe kita tak rpt mcm mana Sha rpt dengan ShaRahman eceh but still you're the best junior yg paling cool :) loveyouu xx



_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Amirah Saiful :*






Yess Miaaaaaaa , ya rite. Setiap pertemuan ada perpisahan. Apa yg Mia rasa ni sama jugak mcm apa yg Nyna rasa tahun lepas. Nyna sedih gila masa senior Nyna nak tinggal sekolah. Lagilagi masa last2 sekolah kan. Dorg bnyak spent time dengan Nyna. Dorg selalu ada dekat koop. Dorg ada time Nyna perlukan dorg walaupun baru lastyear kitaorg start rapat. Dorg bagi semangat. Lifeless gila Nyna masa tugas dekat koop. Nyna ponteng sebab bosan dorg takda. Dorg takda bila netball and dorg takda dekat mana mana. Tak nmpak bayang dorang dekat saujana. Itu apa yg Nyna rasa. Nyna senang rapat dgn org. Bersyukur sgt sebab ada dorg. 

Tiap tiap hari ckp rindu dekat dorg. lagi sedih bila dpt tahu kak syida kena pegi terengganu. Uuuu sedih gila. Then forsure kalau ada pape event dorg tkda. Rasa dia sgt lain and yess mcm yg org selalu ckp. "Setiap pertemuan ada perpisahan" bila rindu Nyna tgok gmba dorg. Yknow Mia , bila kita dah rapat dengan senior kita rasa sedih nak lepas kan diorg sangat susah.

And now masa Nyna pulak nak kena byebye saujana. Sedih dia tak tahu nk describe mcm mana. Lately ni hati senang sgt nak layu -.- yeahh booo me tapi nk buat mcm mana semua org akan rasa mcm ni. Tipu la kalau ada yg happy sgt kan. Semua org ckp best nak freedom but tak utk Nyna. Semua tuh susah ok. Ckgu ckgu kawankawan semua nya Nyna akan rindu. Lagi lagi junior yg rapat dengan Nyna. Yg selalu tego kalau nmpak Nyna :") korang nice ok ? :) So be tough. cabaran tuh selalu ada dekat manamana. Semakin meningkat tahun semakin bnyak cabaran yg kita kena tempuh.

Ouh mia kita tkda gmba sama sama takpe this friday k ? :) then I'll post your picts here 

Kuatkan hati - maju kehadapan :) InsyaAllah



Lagi sorang - Syazwan :) tenkiu so much dik. Dia selalu bagi kata kata semangat 
May Allah bless you :*

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Afiqah ZulHamzah






Hai Fiqa ;) Kak Nyna nanti lagi bertambah rindu Fiqa tau , you're the best. Iloveyou more than you love me hiwhiwhiw :P jgn lupa contact nanti k :) gdluck spm nextyear. And jgn sedih2 , cekal kan hati eceh :D

Ayat yg dorang cakap dekat aku 
macam ni lah rupa ayat yg aku cakap dekat senior aku dulu ;')

Dulu aku sedih - now - mereka mereka 
Setiap orang akan rasa apa yang orang sebelum kita rasa 
Itu lah nama nya kehidupan 
macam rempah ratus :D



Penuh rasa :>
pnjang umur ada rezeki , kita jumpa lagi ok ? 


Kak Nyna sayang korang sesayang sayang nya :)
xx 







NynaRoslan



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam