NR 548
Posted Tuesday, 25 October 2011 ♥ 9:24 pm ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum ;)

Sabtu lepas saujana buat Graduations Day :) k hadfun eventhough kureng best fr me lah yee and ouh tenkiu to Sopiah sebab dtg and tenkiu to Ellyia sebab tumpang kan hehehehehe. Kakak ellyia bawak kereta mcm F1 fewiit ;P ouhyeahhh malas nak cerita banyak. Ckup lah sekadar saya org ke-79 amik sijil dah tu jea. 

Enjoy the pictures walaupun kurengggg ;/


Jiha ME Mashi and Farah - before grad


Liyana Khidzar - top1 in ma class :D

Ellyia Dia suka gelak macam pontianak XD


Bella - gempak in science :D


Athirah - silenttt -.-


Me Lieya and Farah


Azua Saffa - ma junior (:


Tini Aliah - Ma old frnd :D


Frm left Farah , Jasmin , Me , Izza and Mai


Ma faveghet :) 
Lieya , Manja , Puan Amimah and Me

Best plus aiyaaa makin sayang pulak nak tinggal sekolah nak tinggal kawan kawan and and the most important is kenangan yg ada dekat saujana <: gonna miss yaa guys. Sama sama berjaya ok ? 
InsyaAllah aminnn 

NynaRoslan









Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam