NR 546
Posted Monday, 24 October 2011 ♥ 8:44 am ♥ 0 say Hello(s)
Salam and Morning


Hari sabtu after graduation days balik pegi rumah Mashi and tetidur sebab penat sangat -.- smpai pkul 4 baru bngun , makan and gerak rumah Shaa pkul 5 something sebab bosan plus nk tunggu ayah amik lmbat lagi. Dgan tak mandi siap berbaju kurung terus pegi rumah Sha and lepak tunggu Lieya then gerak taman :)

Kitaorg borak and snap some pictures then main taman lpas tuh main basketball. Yess bnyak point hihihi <: best gilaaaaaaaa sebab aku power :P plus berebut bola dengan Shaa seghonok. Liya and Mashi main skateboard menejrit macam langsuir hahah


Muka org mengumpat :P


Sha and Lieya


Mashi and me ,yeah look at my nose ? Mcm shitto


Mueheheh plaster tuh hadiah dari lieya :D


Time ni liya nak menjerit mcm sialan :P dia jerit kuat gila k


Well ayu sangat pakai baju kurung XD tak mandi pun time ni


Kebulur bola XD

So we played mcm gila gila punya lah kan. Smpai peluh satu badan. Terloncat mcm beruk makye XD rebut bola dgn Shaa. Geng dgn budak kecik. Met DANIAL budak kecik anak sape wa tak tahu then main main main smpai lebam penat then balik stay rumah Shaa. 

Around 0800pm kelua pegi dinner dengan minah minah ni lagi dekat RIM. After makan singgah giant beli topup and then balik jalan kaki. Tunggu Along ahhhhh seghonok :) rindu prima rindu jenaris rindu tkp sho much !

NynaRoslan



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam