NR 544
Posted Friday, 21 October 2011 ♥ 4:44 am ♥ 0 say Hello(s)
ASSALAMUALAIKUM


Yupp kita sekarang lain sikit - sikit jelah ;) 

Tapi still okiedokie hiwhiwhiw. So malas nak berceghita sebab mood nak update blog kureng sikit almaklum lah dekat phone sekarang ni tanggal HARI UNTUK SPM semakin berkurang - 25 HARI LAGI ! uuuu takut nyewwwwww nahh study mcm hape jea and yess I'm not ready yet ! -.- kill me pleaseeeee ! 

Nao , bosan bosan so tadi pegi rumah kak mey dia ajar math and science sikit then dia bagi buku science ;) nextweek pegi TF dgn dia pulak. Ada kak Dong so boleh mintk tlong dia ajar math hiwhiw ;* ouh shafiq judin pun mybe ada yeayy ! Boleh gelak gelak

 Malam ni pegi rumah Mashi , tidur and study dengan kakak dia. Esok pegi graduasi dengan Mashi Farah and Ellyia. Kami naik bus plus kami tak sabar but MY SHAAA tak pegi ;( kita rindu dia kita nak duduk dengan dia hmmmmm ;'< nvm you still in my heart hikhuk :*



Lagi berapa hari jea lagi kita nak freedom. Ah sedih nyewww ~ oh yaa tadi tgok video graduasi lastyear dekat phone kak mey walahh serious baru tgok dah rasa sedih sebak walhal tuh tahun lepas hahah. Lagu dia sedih ;/ Shidie pulak tuh yg nyanyi mmg lagi sedih lah kan. The slideshow pun syiokk and alahai sedih :( 

Emmmmm k kita nak siap siap pegi rumah Mashi :) malam ni kena stay rumah dia. Harap majlis esok berjalan dengan lancar and semua nya baik baik. Pray fr me k guys. Loveyoualls muah muah ;* and hmmm Shaa kan best kalau Sha pegi >: pegi lah nahhh she wont

K K K kkkk :D
Gtg tata , 
To my followers - me love yaaa  

Have a nice day guys :)
Salam , tc
NynaRoslan






Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam