NR 536
Posted Sunday, 16 October 2011 ♥ 8:44 am ♥ 0 say Hello(s)
Salam and Hola readers :3


Hari ni study dekat rumah Bella dengan Yana. Diorg ajar saya math. Mula mula abah nak hntar but then abah kelua tak balik balik. Dia lupa anak dara dia sorang ni -.- and and actually lastnight Sopiah lain macam so taknak ganggu dia. Suddenly pagi ni dpt 2 missedcall frm him and yeah last angkat jugk well saya kalau tidur mmg suka silent kan phone baru lah peace :) and we're okay sebab apa tah -___- 

And dia offer nak hntar pegi rumah Bella , at first taknk sebab rumah dia jauh dengan rumah aku then nak kena u-turn pegi maktab penjara. Jauh kan so mmg serious tak nak susah kan lu lah brotha ! Tapi lu degil keras kepala so apalagi wa taknak gaduh layan jelah kan. And thnks lah amik and hantar apa semua. Me know the distance sngat jauh ~ 

Eh jumpa ni dekat tumblr ;)

  •  He calls and texts you on a regular basis and he does’t mind talking for hours
  • He rarely says NO to you and when you ask for favors, he gladly does anything
  • He looks tense when he’s near you, and he seems to notice every little thing you do
  • He gives you compliments, something like “you’re fun to hang out with” or “you look good
  • when you hang out together, he often offers to pay the bill or if he notices something you like,he offers to get it for you.
  • He shows that he cares about you, when you’re sick, sad or worried, he does everything he can to make you smile
  • He calls you by a nickname/pet name.
  • He notices and remembers things about you



Actually tak smpai hati nak susah kan dia 
Btw tenkiu fr everythings sopiahh :*

Takecare makan ubat ewahh hahah 
sedut hingus sampai lebam !


NynaRoslan







Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam