NR 535
Posted Sunday, 16 October 2011 ♥ 8:23 am ♥ 0 say Hello(s)


Assalamualaikum


hii ;) 

Jumaat hmm apa heh lupa apa jadi hari jumaat lepas -.- zzz" life getting boring maaa ~ yesterday masa tengah tidur syiokk zzz" tetiba dpt call dari 019 lol -00- rupa nya tuh num Faisal , dia kejut suruh aku study apadahal dia ajak dtg prima study so I was like :O wattafakk kau aku baru bngun ni and diorg kata snggup tunggu aku and yeah apa lagi mandi laju laju siap cepat2 , singgah kedai beli nasi lemak and smpai prima tgok ada Mashi and Faisal. Bond hilang. Makan makan then gerak giant. Ada aree. Bila giant panas terus tukar port pegi mcd. 

Yknow wht dlm mcd tuh kitaorg je haha beli air 2 and then share nak dekat 10 org hebakk uhh ! Punya kedekut taknak kelua kan duit enn :P yeayyy meja sebelah kemain penuh makanan tapi time meja kitaorg gempak penuh buku and bag. Ajar Faisal circle and quadratic dia sumpah blur ! Suka buat bnda lain -.- bunuh kang tahu lah ! Err around 1100am something Farah dtg :) belaja belaja and pukul 0100pm lebih balik rumah nak siap2 pegi rumah sopiahh

sopiah buat kenduri doa selamat fr mama and ayah dia bakal pegi Haji. So pegi rumah dia dgn Farah , Mashi , Shaa and Lieya. Manja tak dapat join sebab dia ada hal and yeah makanan dekat rumah sopie sedap sedap smpai kain Sha , Me and Farah lenjun hahaha *makan tak ingat dunia. Dpat jumpa kak mey and kak sarah :) ouh yee dpt jumpa Eyqa muhsin an Shafiq Izzuddin. Ok fr the frst time dpt tgok Harris , sopie's frnd secara live hahaha sumpah dia galah gila ! Tinggi nak mmpus well handsome ada mix cina , arab , thailand and apa tah lupa -.- 

After kenduri tuh pegi tesco kitaorg lepas tension dgn karaoke ;P nyanyi lagu dangdut dengan pakai baju kurung so niceeeeeeeee ~ Sumpah nice org pndang2 ahh pedulik hapee janji tak kacau hidup korang en (: so tenkiu to my girls yg nak dtg kenduri sopiee <3

Lepas ni dah susah nak merasa happy happy mcm ni kan :>

NynaRoslan



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam