NR 531
Posted Thursday, 13 October 2011 ♥ 9:59 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum :>

Hari ni ada seminar sejarah , Bm , Bi1 and Bi2.

Penceramah sej cikgu Yuslina dari Saas 
Mula mula mmg ok dah excited nk dgar pasal sejarah then suara dia tak dengar. Dia mcm ckp dngan org dkt depan je. Kitaorg dkt belakang aduhaii mmg syahdu lah kan. Apalagi tak tahan dengan mic tk kuat dgn dia sembang apa semua pammm ! Tidur japp sedapp !

Bi1 teacher Alina Ong
Start dari mula smpai habis tidur tidur tidur zzz" tktahu kenapa ngntuk yg amat ;/ sedarsedar semua dah buat essay aku je mcm haram tak pegang pensel haha. Tapi takpe dah buat dah tadi (:

 Bm cikgu zawiyah 
Ok ni best :) seghonok , duduk dengan Bella Liyana and Tirah. Mashi Liya and Jiha duduk belakang. Interlok pun dah baru. Lawa lah jugak kulit buku tapi isi dia mmg aku taknak sentuh lah kan. 

Bi2 Teacher Noraidah
Ni bnyak sngat OK dia. Sikit2 okay tak larat aku nak kira. Lepas tuh buat drama "I'm sorry , I love you" apa bgai haiyooo -.- bercakap tak berhenti gempak lah kan XD


Confused ;/


click fr enlarge 

Fatin hahah , brutal ? Mmg k.nyna tak pndai sweet. Sopiah suka cari pasal so mmg nak kena ini makan dia lah kan apa lagi kasi pancunh baru boleh diam kot <: btw thnksssssssssssssss :) and oh I'm not comel mcm awak kay kay kay ! InsyaAllah amin !

NynaRoslan



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam