NR 530
Posted Wednesday, 12 October 2011 ♥ 1:55 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum

Hai readers (: hari ni best. Dekat sekolah masa science buat latihan dengan Mashi. During perd dupdapdupdap tunggu markah dari Cikgu Daud Alhamdulillah lulus ! :) wktu BM tak study bm pun tapi lebih kepada study math. Buat math dengan Mashi and Farah. Then kringg Rehat , tk makan just minum. Takda selera maaaaaaaa :/

After rehat sejarah. Sir bagi paper and then bagi buku rujukan and latihan free yeayyy tenkiu sir me love chu :* muah muah hiwhiw then Math ! Tak bnyak study pun sebab asyik ulang alik pegi bilik guru -.- amik itu ini hntar itu ini penat lols ! Balik rumah call uncle bagitau result exam then he told his son punya result pulak , saya menang (: takpe SPM penentu. Kita buat yg terbaik kay cousin ? <:



Fatin Faziera :) 
she's my junior so blog dia bnyak post pasal bf dia alolololo untunglah dah Oneyear kan (:
 selamat satu tahun yee sayang <: 
Happy Everlasting !

Btw Fatin nama lagu blog kak nyna 
Numarpalanuno - Cleopatra Stratan :)

Fatin's blog click it ------> DOMEY



Sopiah bagi bnyak nama -.- antaranya 
Gendud , buncit gemuk ! 
Tahu lah gemuk kan :/ 
pancung kang baru tahu erti penyesalan kan ? 

Ada ubi ada batas , lain hari wa BALAS !


NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam