NR 524
Posted Monday, 10 October 2011 ♥ 3:35 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum
Hai bloggers , readers and friends (:

So today dekat sekolah sangat boring. Takda apa yg interesting. Duduk dlm class mcm takda life nak buat revision pun takda mood. Pj no class ckg takda then during Math just ckg bagi kertas , nak study tapi tak jadi  sebab 1 period jea. After recess time Bm ckgu bagi paper Bm thnkAllah dapat A fr trial ;D Bi just homework about neighbours. So thursday kena submit eceh (: 

Today puasa , tak sahur even bangun awal sebab ? Tak biasa , biasa sahur kalau bulan Ramadhan sahaja. Then balik sekolah tadi texting dengan Manja. We planned nak pegi tesco. Wanna buy something fr Manja apa dia nak jahit hiwhiw (: Around 0400pm pegi tesco. We bought 2 fabrics in Nagoya and 1 in Kamdar plus Manja bought new shawl fr graduation day *maybe:) well the colour nampak cute bila tapi kalau Manja pakai mmg lagi double cute lah kan hihi <:


So I meant it kay ! Terasa sangat lapar tadi me dunno why -.- maybe sebab tgok makanan bnyak sangat. Turun dari tesco bnyak sangat makanan. Waffle and corn ouhhh menarik selera ~,~ tambah tambah tengah menahan lapar dan dahaga ni kan. Harap dpt merasa sebab teringin waffle dah lama ! Sopie jom lah teman kita makan -.- kata nak pegi TF , takda pun hihi kay tuh cerita lain. But jom lah waffle pleasee ? 


Ohyeah goodluck futsal kay :) 
chaiyok chaiyok GILA 

Tesco dah maju bhaii ~ 
Ada game and karaoke hihi sangat maju and ouh I met Giri Raj , Laxman Bandari and Kerek. Me miss them hihi lagi lagi dekat raj aww <:

So today Miss Yatie's bornday :)
Me here wanna wish you Happy Birthday Miss. May Allah bless you. InsyaAllah ada rezeki dpt lah jumpa di Pizza Hut lagi (: Sayang miss muah muah 

NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam