NR 520
Posted Saturday, 8 October 2011 ♥ 9:45 pm ♥ 0 say Hello(s)
Salam

Asalnya aku seorang pencinta blog and kenapa makin hari nafsu nak update blog makin melembik so I am here nak back to SUPERPOWER :) my blog still alive. sorry sebab dah biar mcm ni kan bloggie ? Sorrry


Boleh kan kawan ? Yelah after spm nanti mesti ramai yg pegi mana mana. Kerja part time and mcm mcm lah kan ? So pleasee even dekat sekolah kita jumpa peluk gelak borak kutuk gaduh tak semestinya kalau dah habis sekolah nanti kita tak boleh buat mcm ni lagi kan ? Well kawan lah smpai bila bila. Persahabatan tu penting. Jgn lah lupa. Benda ni paling aku takut yu knw hahah. 


all are in our grasp

NynaRoslan




Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam