NR 519
Posted Saturday, 8 October 2011 ♥ 10:21 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum


I know - makin gemuk 

Hai guys 

Sangat malas nak update blog. Mood nak blogging kadang kadang ada kadang kadang tak bernafsu. Twittah sngat hebakkk smpai fb pun saya tak layan :D tweet tweet ! So what to post ? My story ? Sorry tkda story cool and gempak mcm org lain , seriously ! Haih eff nyaaa hidup aku ni haha. 

So yesterday gone out dengan Sopiah pegi hntar barang dekat Haziq , actually saje ajak dia jalan jalan dekat Bandar Tun Hussein Onn ----> BTHO my oldhouse :> pegi rumah Haziq dkt suadamai. Shit dia kering nak mampus mcm sakit. Kulit dia putih , and dia PEMALU ! Wattahellyeahhh hahah *knapadiamacamtuhdoh -.- tak kesah janji dia bahagia haha XD 

Tengok rumah lama , taman padang rumah Mila , Irma , Dini and ramai lagi. Semua dah lain. Almost 4years tinggal kan btho mcm mcm dah lain. Fuhh hiwhiwhiw then singgah mcd (: tenkiu Sopiahhh. Rasa best takda org kenal kita hahaha makan je and borak. Hujan so tak dpt nak pegi LAKE kay foinee.


Sopiah makan tak senonoh -..- 
takpe makan makan makan 

Balik - singgah Mashi's - pegi tesco - bammm :)


NynaRoslan






Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam