NR 514
Posted Monday, 3 October 2011 ♥ 8:38 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum 


Life ?
Getting suck !

Trial ?
Teruk ---> aku tak sepandai kawan kawan aku yg lain. Belajar macam mana pun , baca bnyak mana pun tapi kalau fikiran melayang ke lain tak berguna jugak 

September
Alhamdulillah dpt bernafas dengan tenang walaupun jadual penuh dengan Trial and opnhouse apa semua. Even kena baca buku and buat revision sehabis mungkin , cover segala chapter yg ada smpai terpaksa tidur lewat malam and bngun awal pagi semata mata nak baca buku walhal boleh buat bnda tu utk 9 bulan kebelakang sebelum ni ---> Yee mmg aku tak berguna -.-

Family ?
Yee jadi anak perempuan tunggal dlm keluarga mencabar emosi and kesabaran aku. Selagi boleh tahan , tahan tahan tahan. Aku kan kuat ;) biar jadi macam mana sekali pun. Daging tetap daging *kau fhm ? Pndai2 cari makna tersirat ni

Kawan
Semakin baik dan semakin rapat. Mungkin ada lagi dua tiga sisa yg tak suka dengan aku tapi aku tak hadap pun. Aku buat salah aku dtg dpan aku mintak maaf tapi kalau tak ? Smpai mati aku tak mengadap kau. Kita sama jea kakak abang adik semua (: 

Boyfriend
Takda -oo- so bebas dari rasa kena kongkong , jealous tak bertempat and blablabla. 

Semalam ?
Tak okay tapi buat okay sebab aku mmg okay :> share smthing w Ibal and Shaa. Ok aku lega tapi still smpai sekarang tengah frust lagi -.- otp dgn sopiee. Dia baik kay thats all

Hari ni ?
Demam selsema sebab kena hujan , aku sensitif hujan lah kot ~,~ dpt paper agama and bm mmg markah lngsung tak cool. Rasa mcm nak cmpak paper tuh dlm mulut tapir. benci benci benci ! Balik dari sekolah dpt berita baik and buruk 

October ?
Kau jangan lah cari masalah dengan aku. Aku nak semua okay tapi kau ? Jadi mcm September July or February boleh ? Aku nak October yang peaceeee. Its ok kau betul betul uji aku , tetap syg kau :* ahh kau mmg buat semua mcam haram...

Whats wrong with me ?
Gth Nyna ..


NynaRoslan




Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam