NR 512
Posted Saturday, 1 October 2011 ♥ 11:59 pm ♥ 0 say Hello(s)
Assalam ...

 DR a.k.a Kak Dena iteww ;P


  • Hai Kak Dena gigibesi ketak ketak ketak ;P
  • Hari ni 2Oct esokkkkk --> 3 Oct
  • Awk dah nak pegi smbung belajar dah
  • Makna nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • lpas ni awk dah busy kan kan kan ? 
  • No time nak layan Nyna kan kan ? 
  • even dekat sekolah dulu jarang bertego still kita dpt rpat after kakdena spm kan ?
  • Hihi me me love you kak dena
  • nanti jgn lah lupa nyna. rajin2 lah online yee *nak tahu khabar beghita (:
  • goodluck lah dekat sana. cari kawan yg sekepala. belajar rajin rajin ecewahh !


Nanti mesti Nyna tak dpt nak share apa apa dengan Kak Dena ;( 
Kak Dena is the best sistah selain dari Kak Syida , Kak Mey , Kak Mira , Kak Sarah and segala kakak senior yg rapat dengan Nyna so lonely lagi lah Nyna nanti -.- 

Semua orang tinggal kan Nyna , nanti Kak Mira and Kak mey plk nak pergi. 
Sosad sosad sosad

Like you said -- Life must go on :3
Don't forget me Kak Dena
Ingat TuttiFrutti itew tauuwww :D

Infinity loveee ❤ 



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam