NR 506
Posted Friday, 30 September 2011 ♥ 10:11 am ♥ 0 say Hello(s)

Assalamualaikum :*
Haii and hello 

Minggu ni ? Hmm boring , isnin perhimpunan macam biasa , no paper. Boring , beratur dekat belakang gossip dgn Izza XD dia buat muka lawak dia hahaha ! Manja pun join sekaki kay so lawak lolololo ~ kejang pipi itew tauuu akit anat anat *gedik -,- selasa pulak mcm biasa. Still same haih boring boring. Kena bertugas dekat koop *Ihateit ! Dah tak mcm dulu lagi. Its ok lagi sebulan lebih nyna. Be tough ! Hikhuk. Ckg Roslina and Ckg Helmy suruh jmpa Ckg Zawiyah (sesi petang) wth. Kena stayback but Rabu baru stay ;P

Rabu stayback dengan Iqbal , dua jea sebab nak study math then Izzat follow and Aree , Afham , Mizi pun nak join. Iqbal and Izzat tinggal aku sorang sorang *sumpah jahat ! Nasib ada Aree and lain lain. Belanja dorang air and makan makan makan makan. Lepak canteen sementara tunggu library kosong. Tongtong beli mee goreng dengan Ibal. Masuk library study math. Aku sorg je perempuan lulz -----> Malu XD 

Petang after solat asar dekat surau nmpak Alysha and kawan dia ;) hihi malu sebenarnya sebab senior en EWAHHH senior malu dengan junior. Dah terbalik ni haha. Study math lagi and Sopie dtg jmput. Pegi mkan dekat mamak. And singgah rumah Mashi. Lepak dengan Shaa and balik pukul 0900 something. Guess wht ? Aku pakai baju sekolah dari 0620am till 0930pm so gempak kan ? Tak mandi mandi bhaii. Mlam tidur awal sebab ngantok sangat -..- 



Nak cerita tu jea pun 
Tahu dah ---> BOSAN kan ? Kay tata

NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam