NR 504
Posted Thursday, 29 September 2011 ♥ 10:51 pm ♥ 0 say Hello(s)


Assalamualaikum ,

Hai bloggers , readers and haters :) terasa mcm lama tak update blog padahal baru 2-3 hari kan -..- kay bukan taknak update tapi dah smpai masa utk less kan dari melayan internet. Iqbal suruh anggap internet sebagai musuh nombor satu dalam sebulan ni sebab SPM dah dekat sangat dah ! ;/ SERIOUSLY cuak nak mampus. Result trial pun takda yg memuaskan sangat so kena study dari sekarang , 9 bulan sebelum ni aku khayal dengan benda yg tak berfaedah. Macam ni lah manusia , bila bnda penting dah dekat baru kalut nak siapsiap kan diri apa semua. Masa waktu tgah ada , tgah free pegi buat bnda lain -oo- *menyesal tak sudah !

So followers tersayang , jgn lah unfollow Nyna yee ;) saya budak baik. Dlm sebulan ni maybe Nyna langsung takkan update blog atau Nyna hanya akan update satu-dua post yg ringkas je. Nak post pnjang panjang ? Tunggu after habis SPM (: Doa kan lah Nyna berjaya yee kawan kawan dan kenalan semua. Semoga Allah merahmati kalian semua InsyaAllah Aminnnnnnnnnn. Semalam dah buat solat hajat fr SPM and PMR. Dah hajat macam macam. Moga tercapai aminnn.

Ouh lupa pulak. To Kak Memey (: Happy Belated Birthday. Sorry Nyna tak update dekat blog and tak wish thru fb and so on tapi Nyna wish sambil nyanyi dekat phone kan ? Me me know me me suwit hikhok ;P ouh to Ainaa Asmadi , Happy Belated Birthday Pretty gal. Tak rpat pun sebenarnya and tak tahu mcm mana boleh rpat hahah *ayat cam cibaii ! Opss cannot mencarut Nyna phew phew 

And yeah sape lagi haa lupa :) 
Ahah Kak Dena , 3oct awk dah pegi smbung belajar kan ? Takecare kay Kakak cun :) belajar rajin rajin nanti dah keje belanja Nyna tutti frutti tiap2 hari hahhah :P so dedik. Its ok , I knw you love me so I love you more and more <3

Sayonara
NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam