NR 502
Posted Monday, 26 September 2011 ♥ 1:39 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum

Hari Sabtu lepas Tini buat openhouse so pegi Cuepacs around 3 something dgn Amani , Shaa , Fatin , Fana and Fariza by Amani's hiwhiw ;) we had fun , I met my old frnds ---> Irma Tini and Aqish they're so awesome and pretty *matured nak mampus ! -..- 

So we ate cake and nasi tomato :) nice food hihik my tummy buncit gila babeyy ! Mama Tini hntar kitaorg pegi Taman Delima , rumah Amani but before tuh Shaa and I pegi rumah Manjee :) We met Lieya and her boyfie , Wan and dotdotdot ... 



Fariza ME Fatin Mira and Fana


Fatin Fana Mira Fariza and Shaa


Fatin ---> mcm lesbo ke :-? XD


Tini -- since 2001 till now ehem :D


Shaa --> 2009

__________________________________________________________________________________________

Masa mula2 smpai rumah Tini nmpak Aqish and Irma then jerit smbil peluk diorg <: they said me me kecik macam DULU yaa korang kan dah tinggi aku je maintain cute ;P hikhik *jokejokejoke. Uhm yg penting dpt lepas rindu. Lpak dengan dorg mmg tak kering gusi , basah je tau tak habis habis sebut babi babi babi diorg mengajar aku mencarut -.- so cruel hahahah ! Jahat gila. Ada ke patut diorg ckp aku MAK BABI so korg anak BABI :P and nahh we sameeeeeeeee hihihi babi babi babi *mancarut ----> slap me now !


Tini - Tini - Aqish - Irma - ME 

Yang baju biru kenal dia masa darjah 1 , baju kelabu masa darjah 2 , baju hitam masa darjah 4 and baju merah masa darjah 5 ;) even tak dpt satu sekolah dengan dorang , kitaorg tetap contact yelah dah lama kawan. Tini and Aqish asal nya anak polis *sebab kitaorg dulu duduk dekat kuarters polis *dunno how to spell ;)


Aqish -.- dulu dia pendek macam aku and tah apa jenis ubat dia makan pun aku taktau smpai tinggi macam galah. Nk tgkap gmba kena bkak kasut , benci kau ! Hahah ouh kenal masa darjah 4 dia jadi penolong and sama rumah sukan tapi dia tak aktif ;) just jadi my pompom girl hihi <:


Tini - My muncung , dulu pegi sekolah sama smaa dengan dia. Dia ratu lompat tinggi tgok badan lah kan , tinggi nak mampus , me hate her jugak hahahah ! Err dulu dia jahat and mulut laser now pun agak lah but still nice to me ;) Iloveyou !

Ouh sangat penat nak menaip. Then on sunday pegi 3 openhouse. Semua rumah cousin. Dekat Bangi , Cheras and Sg.Besi then go back to Kajang and rushing pegi Budin's pulak -.- Met Imam Najdi and Imam Mujahid , why so cute ? Hihi <: aku kurang iman wehh. The pictures ? Err malas nk upload *camera dlm bag so tata :) 

Tenkiu followers 


NynaRoslan





Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam