NR 495
Posted Friday, 23 September 2011 ♥ 1:19 am ♥ 0 say Hello(s)
Salam

So tak payah nak bermadah tak payah nak berhelah , straight to the point lah senang kasi habis cerita kan. Serious semua dah lain , even dengan kawan kawan sekarang makin rapat tapi aku terasa mcm aku ni alone. Even kawan kawan selalu ada dengan aku *untung tapi aku rasa mcm aku sorang sorang. Nak tahu kenapa ? Aku tak ready nak habis sekolah. Tak ready nak jauh dengan kawankawan. Aku rindu semua tuh. 5 tahun dlm sekolah , 5 tahun mengadap muka yg sama mana tahan kalau dah tak sekolah nanti kan ? Aku manfaat kan masa aku sekarang sebab lepas ni mesti susah nak tgok muka diorg , nak gelak2 dengan diorg. Dah tak boleh nk bergedik manja dengan diorg.

kenapa kenapa kenapa kena mcm ni ? Kalau tahun lepas aku nangis sebab senior aku dah nak blah ni amik aku pulak rasa mcm mana dorg rasa. Yee perit , tak seperit mcm kita pindah rumah sekolah bagai. Ni nak tinggal sekolah ! Tinggal sekolah lah bhaii , tnggal kawan ! Ingat senang ke lepas ni nak jmpa kawan2 ? Susah susah susah. Aku terasa mcm semua kawan kwan aku lupa aku. Yelah hidup kan. Kita kena jumpa bnda baru hadap bnda baru. Kalau nanti pun aku dpt/jmpa org yg persis mcm kawan kawan sekolah aku diorg tetap takda apa yg kawan2 aku ada. Muka diorg tetap tak sama. Sumpah aku taknak ! 

Sekarang makin menjadi jadi aku punya sensitif bila ckp pasal nak habis sekolah. Budak budak boleh lah ckp "untungla dah nk habis sekolah , boleh keje beli itu ini" nah hangak kau lah untunglah untunglah. Nanti kau rasa apa aku rasa ok ? Watlek je dulu,. Kau enjoy zaman sekolah kau dulu. Ckg , oh mmg paling aku teringat dgn ckg lah nanti. lepas ni dorg dah takda nak tlong kita. Kita kena pndai cari kejar tngkap pensyarah sebab nak tahu satu2 bnda smpai faham. Kalau dekat sekolah , peluh bnyak mana pun ckg ajar kita dia tetap nak kita faham sefaham2 nya. Selagi tak , selagi tuh dia ulang ! Senang ke susah ? Senang , tapi kat luar nanti GAMPANG pun takda lah weh.

Ayat mmg kasar , hati aku dlm ada taman jugak. Text dengan kak Nuyu , kak Dena dorg cite pasal apa dorg rasa after habis sekolah mmg lagi lah buat aku jadi down kan -..- I hate this stupid feelings ! Mcm shilaka kau tau , susah sebenarnya nak happy kan hati yg mmg kalau sedih dia dumdamdumdam ! Nak buat mcm mana selagi aku superpower selagi tuh mak ok jewww :P eleh eleh cover konon. Puih , kwn yg dpt PLKN. Sha Farah and Rab , mybe ada lagi. Diorg akan pegi tmpat baru. Bkal jmpa kawan baru , ingat lagi ke nanti dorg kat aku ? Wehh aku survive sorang2 lah dekat Kajang kan ? Family tetap lah ada dlm hati tapi korg ? Jauh jauh jauh :< korang tak sayang aku ke ? Ok


Well biasalah nak jugak kawan tahu apa aku rasa ;) 


Masuk ni dah dua tiga kali aku lap air mata yg gedik nak main main dengan aku. Yee kasi slow sikit. Aku mmg tgah cengeng sekarang ni. Tak kisah cengeng pasal kawan kawan kan ? Baik aku lepas kan sekarang sebab nanti msti lagi teruk aku nak kena lepaskan. Takdir Allah tuh mmg besar tapi hati ni tak kuat nak hadap mcm mcm bnda yg ada dekat depan sana tuh. Baru sekarang aku nak sedar



sungguh ---> cengeng habis !

"Hm , nyna , kta kan ada dgn nyna. Why ckp mcm tuh ? kalau kta tkde pun skjp jea. Nti nyna pun akan tggalkan kta jua. Mana thu lg jauh"

----> No kita takkn tinggalkan kawan kita , never ! Sebab kita syg semua kwn2 kita ;<

"Kta akan setia rindu nyna dari jauh. Percayalah , kta tkkan lupa nyna. Nyna 1st bff kta. Hari2 kta akan wish nite dkt nyna nti"

----> Tapi kalau sha lupa mcm mana ? :< tetap kita alone juga , kawan2 lain pun 


tolong lah tolong tolong jangan lupa aku , mcm desperate kan bunyi ? Tapi serious aku tak tahan , taktahu nak lepas dekat sape. Blog jelah yg aku mmpu. Janji ada lah sorg dua yg baca kan ? Sumpah sedih weh. Sumpah aku tak tipu ! Aku kalau ckp psal kawan mmg aku tak boleh tahan lah kan. Sorry to say lah , Aku rindu korang :)

Sekali kawan selamanya kawan 
Jangan lah lupa aku !

*bnyak nak type tapi takpe simpan dulu. Ada lagi bnyak.

NynaRoslan



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam