NR 494
Posted Thursday, 22 September 2011 ♥ 10:41 pm ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum :D

Hai manusia ;) ouh first sekali nak mintk maaf dekat Shaa Rahman sebab post yg dia nak baca tuh belum habis update lagi. Kita try update dari semasa ke semasa yee sebab post tuh pnjang sangat. bayangkan post tuh kita ungkit balik dari form1 smpai form5 so pnjang ya Rabbi ~ sabar yee Shaa , I'll try my best kay baby :) syg Shaa hiwhiwhiw :")

Semalam punya cerita , act post ni dah di-type semalam tapi terpaksa edit balik sebab entah lah haha. So semalam dlm class bnyak tidur je zz" ngntok mcm gampang. Farah Jiha Mashi Ibal and budak budak lain semua bising main game bombaba bombachi bombabom

bom--->babi jea takda lagi HAHAH XD kiddingg

Then Manja and Lieya bsing buat tiru gaya orang sambil gelak and jerit jerit. Dah lah dua dua tuh suara mcm petir :P sumpah boleh layan tidur lagi. Bella dah tanya tanya tak terganggu ke dengar bsiing2. Tapi wa layan watlek watpis tadak hal :P hahah *kalau ngntok bunyi singa mengaum sebelah telinga pun tak sedar XD


*Muka aku memang mintak kaki 

Balik dari sekolah jalan jalan dengan Farah then lepak dengan Izza , lepas tuh nampak kereta Sopie parking dpn sekolah mueheheh ! Cari cari tuuuu diaaaaaaaa dia tengah borak2 dengan Kimi , I miss Kimi sebab dia baik gilaaaaaaaaaaaaaaaaa :> then pergi dekat sopie apa semua , sembang dengan Kimi and balik. Oh nampak Mashi and Lieya , dirog jahat gelak  gelak kan , Tenkiu Sopie hntar kita balik and sorry susah kan ---> Sekamat jauh kan -..-


*Sopie makan nasi goreng kita :D

Smpai rumah masak mandi and siap siap lepas tuh teman Sopie pegi G-Mart dekat area sekamat nak service kereta dia and yada yada sejuk nak matii -.- online lepas tuh bagi sopie makan nasi goreng hahahah XD tenkiu lah yee habiskan <: 

Balik dari G-mart pegi Mcd cari wifii. Semalam pening gila tak tahu kenapa , haih then balik smpai rumah semua org kumpul dekat rumah makcik ada maklong nak dtg , pegi klinik dengan Abah and tidur smpai mampus *no lah joke. Tidur bngun awal gila nak matii !

Ok bosan byeeeeeeee


TENKIU SOPIAHH :*


NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam