NR 489
Posted Sunday, 18 September 2011 ♥ 2:29 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum


Met Weng :) both of us ada dimple hikhok :>

Hari jumaat lepas Wan buat open house so pegi dengan Sha :> jalan kaki dlm hujan nasib ada payung hihi thnks to Sha yg jaga saya dari terkena hujan tapi kena jugk sebab nak cover muka dari org laki yg tgok kitaorg mcm pelik ---> perempuan jalan dlm hujan XD 

Dekat rumah Wan makan mihun sup serious sedap plus tmbah kicap dia 5 sudu ya knw :P hikhok pedas tapi takpe still alive hahaha. Then makan biskut choc yummy yummy :) mmg sedap gila and then balik so tenkiu to Wan and your mamah lah kan. Miss ya !

Otw balik tuh singgah raya rumah Sofea kejap makan mihun and cake batik *tenkiu sofea. cake batik tuh mmg my fav punya cake hihi :P sedap gila smpai dia bekal kan cake tuh utk aku XD hiwhiw tenkiu again.


Atas motor *Sha bawak :P my face -.-

Otw balik rumah Shaa naik motor :P nice kan pegi jalan kaki balik naik motor *magic hahaha act adik Sha yg bawak motor. Smpai rumah Sha tukar baju then pegi kedai beli gelang (: and straight pegi rumah Makcik Shaa nak tgok Atok dia baru keluar hospital :>

Tapi sayang gmba dengan Shaa takda :( gmba kitaorg berdua dekat dlm camera Shaa haih takpe nanti boleh tuntut :P so we had fun naik motor sana sini. Jalan jalan merempit merendek mengweng hihihi :) dah lama tak rasa mcm tuh sebab ---> pindah rumah punya pasal -..-


I wore Sha's scarf , shirt and and that's all XD

So this monday kena bagi balik semua barang Shaa yang dah dipinjam ;P sorry Shaa haha nasib size baju kita lebih kurang even kita gemuk sikit and and tenkiu sebab bawak kita merendek (:


Izza my juling :P

Then malam tuh pulak Nyamuk (wina) ada buat openhouse , after maghrib tuh siap siap Angah hntar dah lah hujan lebat gila -..- I kawan nyamuk yg smpai awal. Salam semua org and duduk main dengan baby Thaqif *nyamuk's brotha :P soo comelllllllllllll xxxx ! Izza Anum Ana Mai smpai *Farah tk dpt dtg ada hal. Lepak dengan Izza ;) makan nasi lauk ayam masak tomato hihi delicious ! Rumah nyamuk cantik gila macam hotel. Rasa nyaman je bila masuk hehehe ~ ada kolam and penuh cermin -..- 

I bet mashi mesti suka cermin bnyak hahah dia hantu cermin !



Thaqif <3


Mikail <3

Nyamuk's bradah ! So cutezzzss ! Mikail comel and pandai plus Thaqif tidur je keje :P
Kay babai :) 

NynaRoslan



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam