NR 486
Posted Saturday, 17 September 2011 ♥ 7:36 am ♥ 0 say Hello(s)
Today is unlucky day
I'm sorry, there is no intention to offend you

Lifeless nya hidup ni. Kalau hati kau kau dan kau aku kena jaga mcm mana pulak dengan hati aku yg tak terjaga ni ? Ada ke org peduli dengan aku ? Sebab tuh aku dah malas nak share problem dengan sape sape. Biar diri jea yg tahu apa hati ni rasa. Luaran mmg nampak *baik 

Dalaman ---> nanah bnyak gila !

Kawan ? Ye aku rmai kawan baik , rmai kawan yg boleh keep secret mcm kawan org lain tapi cukup2 lah bagi beban dekat diorg kan. 

Aku yg pilih nak jadi mcam ni , so takda point utk kau merendah rendah kan aku. Aku tak kacau hidup kau and kau tak payah nak gedik and prihatin nak campur hal aku.

Aku cuma tak okay.

NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam