NR 482
Posted Thursday, 15 September 2011 ♥ 10:20 pm ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum 

Hai semua (: hari ni bangun awal pagi around 0600am mcm tuh. Tolong mama iron baju ayah and iron baju sendiri sebab ada openhouse hikhik. Sepatutnya hari ni follow kawan pegi dataran merdeka. Nak sambut Hari Merdeka and Hari Malaysia lah kan tapi poor me my supermak tak bagi sebab dia takut hilang and panas so takut anak dia ni pening lah kan tgok org ramai mcm ulat :P so nak taknak byebye kawan korang pegi jelah aku kena tolong mak aku dekat rumah plus tgok dekat tv pun jadi lah just kemeriahan dia tuh tak rasa sangat lah kan. but nvm , nextyear dah freedom dari bergelar pelajar sekolah so nak kelua tu lagi senang kot insyaAllah :)

Ouh serious agak jealous lah tgok dekat tv sebab sebab sebab meriah gila huihuihui ;P seghonok and OUH I SAW AZRUL IN TV weee ~ tapi just nampak 2 kali je. I thought Azrul yg jadi ketua baca ikrar tapi org lain. Takpe still proud of you sebab terpilih ! Hihi :> congrates bradah ! So tgok dekat tv sambil texting dengan Sha Rahman hikhik , kami lesbian XD no jokejokejoke -..-

Then follow angah pegi kedai and beli barang nak buat apa tah mama tuh. Around 1100am basuh motor , you knw guys dah lama sebenarnya aku tak merempit ;< lama lah jugk. Since along dah tak pakai kereta pegi keje. Dia kena keje dekat sunway so dia taknak lmbat pegi keje. Aku ? Redha nak kelua mana mana without motor -,- after habis basuh motor bawak baby pegi klinik dia demam.

Ok talking about Hari Malaysia :> seriously best gila bila tgok dekat tv , formasi mmg cantik :D janji nk pegi dgn Shaa tapi janji tinggal janji HAHA ~ selebet -00- lepas tuh kena baca buku sci omak den suruh. Tapi mcm biasa tak masuk kepala otak HAHA ! Kejap lagi nk pegi openhouse pulak -__________-"

Ok lack of ideas -.- 
Happy Merdeka And Happy Malaysia
I'm proud of you MALAYSIA :-


NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam