NR 481
Posted Thursday, 15 September 2011 ♥ 8:21 pm ♥ 0 say Hello(s)
LONG POST JUST FOR 
FARAH NUR AFIAH NOOR IHSAN


From left Farah , me and Shaa
When we're in form 3 ;) still remember ? We played everyday after pmr  :P


Uhm yesterday. I have been through a sad day because my good friend is angry with me ;( Yes Farah Fiah. How dare chu haa touching touching with me ? But it is a nice experience fr me to persuade org macam gila punya pujuk smpai nak terkeluar air mata HAHAH. *before this aku tak pndai pujuk org ;'>

Start dia mcm ni , Shaa plan nak lepak mcd with our geng on this saturday so semalam tuh kira my day dengan kawan lain lah kan then Sha nak follow hahahah lepas tuh Farah nak ikut lupa apa dia cakp dekat Sha and hujan bambam lebat so kitaorg smpai mcd pun lmbat around 0400pm something mmg gelap lah that time. Suddenly sha's phone tetiba mcm blank , terkejut dengar guruh mungkin :P smpai ter-off bagai and bila dia on phone ada message frm Farah so apalagi Farah terasa hati kot sebab dah lmbat kan and the way she replied pun mcm nak tknak hikhok *so comel.


Still in form3 ;P sukaneka by Abi - tepungggg 
Masa kau still jadi pengawas :)

Dear Faghah , wanna knw something ? Start aku baca text kau tuh aku terus tak sedap hati tau tak. Cause you kan my baby so cari jalan mcm mana nak pujuk balik sebab Kau TAK MAKAN PUJUK org. Ingat nak call dah dpt agak kau cnfirm takkan angkat sebab ---> marah kan ? XD so kitaorg fikir lama nak mmpus smpai bincang muka renyuk bagai hiwhiwhiw and nahhh dapat akal ;P 


Main balloon paling best XD

Mintak izin dekat sopie nak blah dulu , we bought her Mc'Chicken ;) her Favie-ghoitt but so sorry air and fries takda. Betul2 nk cepat jam dah lambat :P we went to farah's by our feet hikhok. How sweet we are :P then I asked Shaa to press the bell and me ? Cover muka dekat tembok rumah Farah sambil pegang Mcd paper bag letak atas gate :) serious benda tuh lucu nak mampus hahah. At first her sistah yg kelua and terus mintk nak jumpa Farah , then she came out with MUKA mcm ni ---> -..- 

PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK 
PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK PUJUK 


From Farah's blog -----> *click it Miaw Miaw

Farah kelua and nangis :) *terkejut bhaii dia nangis xD still nak cover , Toldcha muka kau sedih mmg tak dpt nak sorok lah dari aku :D aku dah kenal kau fr almost 5 years even baru rapat utk tahun 2009 hikhok :> jangan tacing lagi ok ? We love chuuuuuu ~ sayang anat anat sebab kau the only one kedhing kerempeng selain Shaa and Mashi <: 

Jangan tacing lagi ok


Tahun ni kitaorg buat mcm ni lagi ;)

Nanti ada time kitaorg pastikan kau tak akan ketinggalan ;) sebab kitaorg betul2 sayang kau (: kitaorg tak terasa dengan apa yg kau rasa semalam. Mmg patut kau terasa hati kan ? We wanna be the best alololololo so sawittt HAHAH ! Ouh haaa , jumaat malam and esok kita raya sakan kay ? Even trial belum habis so our vid ? Bila nak buat ? Akhir tahun ? Boleh ajeeeeeeeeeee :P 



We Love you  :) 

Lotsoflove
NynaRoslan






Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam