NR 468
Posted Thursday, 8 September 2011 ♥ 1:54 am ♥ 0 say Hello(s)
Assalamualaikum

Hi readers :) long time no post haha , masa tuh ada act tapi malas malas malas. Kesian bloggie dah lama tak dengar ceghita Nyna. So as ya know , I am busy fr almost 3weeks cause of spm trials so guys please pray fr my luck :D uhm talking about exam. Wekk I just ready fr 50-50 harhar --> bodoh sangat kan 

7 sept - 1st day exam 
Paper bm 1 not bad tapi serious tak tahu kenapa otak mcm blank gila bila nak fikir isi and kembang kan huraian -..- mesti markah sikit gila haish. Paper 2 not bad tapi berharap lah dapat yg terbaik kan ? ;) insyaAllah aminn

8 sept - 2nd day 
Paper bi agak susah lah jugak. Paper 2 lagi lah tak tahan hahaha , cari maksud mcm haram bila dah dapat mmg best bila maksud tuh salah kan ? -,- siaaaa lah gila haih , but nvm kalau dapat teacher bi mcm Cikgu Midah kmpem kmpem susah nak dpt A , dia kedekut markah lololo ~

9 sept - TODAY
Mathhematic huishhh SUSAH gila tang paper 1 tuh. Alih alih aku duduk depan mmg mata tak tahan tidur jap lepas tuh tgok jam walaweh lagi setengah jam lah makcik , wa dah lah bnyak lagi soalan tk jawab then cikgu ckp hentam je, Classmates pun laju je main hitam kan jawapan , apalagi follow lah kan HAHA *math kmpem GAGAL ! Kay watafishmanggis lah kan blah baiii

NynaRoslan




Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam