NR 467
Posted Tuesday, 6 September 2011 ♥ 4:50 am ♥ 0 say Hello(s)
Belated ~


Our first picture hihik :P

Happy Birthday 
Muhammad Saufi Bin Azlee
2 September 1993

Assalamualaikum Sopiee ;) yeah Happy Birthday braderr. Sorry sangat lah kan tak dpat nak post tepat pada 2 Sept muahaha , saya dekat kmpung lagi time tuh. Ni haa baru ada kesempatan nak mengupdate walaupun tengah busy dalam mood trial kan. Tapi tak kira kena wish jugek. So happy birthday again lah kawan.

Thnks fr being my friend even tak smpai 2 bulan lagi bahaha ! Kenal dah lama tapi tak tego aite ? Tulah lu sombong sangat dgn junior lu. Sekarang tgok ? Lu punya junior dah jadi senior baru lu nak tego ;P kay joke joke. Well bro , thnks ah lot lah kan bnyak tolong wa , bagi semangat yg tak putus putus. Selalu ada bila wa nak share something. Selalu ada bila wa nak gelak hihi :> and yeah thnks lah GILA !

Ouh lupa , tenkiu bagi card raya yg mmg hahahaha ! Lu banyak sembang and yeahhhhh tenkiu lagi sebab selalu wish goodluck dekat wa ~,~ org lain mesti muak tapi wa ? Tengah tahan muak HAHAHA *takda lah gurau lagi ! Hm act tak tahu nk ckap apa. Wa dah wish lu malam raya kedua kan ? Hope lu terima lah wish wish tapi hadiah kereta wish dari wa agak lmbat sikit lah. Boleh tunggu kan ? XD , hadiah wa kasi nanti. Wa busy exam (: after exam lu dpat jeng jeng jeng ------> pistol air

Sopie sopie ~ tenkiu lagiii :> 
Err haaaaaa , lupa nak cakap apa adoiii *sorry lupa gila vaviiii



(: 
dont frget me okay abang kedhing ? :P
once pelang 4eva pelang !

Ahah ! Jangan lupa wa hikhok and and and err apa haa lupa lagi lah gilaaaa ! 
kasi ceghita dalam phone lah kan (: 
Goodluck bhaii  



Pelang 4eva
NynaRoslan


Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam