NR 483
Posted Friday, 16 September 2011 ♥ 9:58 pm ♥ 0 say Hello(s)


*in this pict , me me and kerek :D

I just miss him ;P 
Salam bloggies. *boring mood

Actually tak tahu nak post pasal apa. Alang alang background lappy dengan Kerek ni so letak jelah gmba dengan dia huihui , Dulu dekat sekolah mana ada kenal Kerek , first time nampak dia masa dia buat persembahan hari guru main guitar semua tuh then bammm nampak dia rehat dengan Shidie , Kak Syida and the geng dekat depan tangga blok form5 tuh haa -..- lepas tuh tetiba masa tengah part time dekat pizza dia masuk keje and yeah Hi Hi Hi :) KENAL hahaha

Mula mula dia tak tego sebab yelah tak kenal and Miss Yatie *manager suruh aku tunjuk mcm mcm dekat Kerek , ajar dia itu ini then okay hahahah , ingat Kerek garang rupa nya dia kelakar plus suka kena kan aku masa dekat pizza dulu. Tak sah kalau tak kelentong aku -..- nasib aku suwit and baik XD *perasan hahah. 

Now everything has changed. Mana ada gelak gelak , kena buli , kena kelentong dengan senior lagi. Diorg dah blah , mana ada kakak kakak koop dekat koop. Mana ada semua tuh. Nash and Syahmi pun takda. Apatah lagi Pakcik and Makcik koop :( Nyna rindu

Cuma rindu
Rindu dulu
Rindu 2010
Rindu ...

NynaRoslan





Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam