NR 528
Posted Saturday, 20 August 2011 ♥ 11:25 am ♥ 0 say Hello(s)
BIG BIG EDWIN 
SMALL SMALL EDWIN 
Edwin tu jenama spender abang abang wa

*pahal ? Nak kata wa tak malu ? Pegi blah lah 
PUIH PUIH !


Assalamualaikum & Hi :)

Copping bang bang !

Bangun around 0615am zzz" solat subuh pkul 0645am hihi >:P then ngaji and texting dengan kawan until pkul 1000am tolong mama buat kuih ghaye (: kuih makmur hikhok , then Along and angah ajak pegi sogo seriously malas gilaaaaaaaaaaa -..- fikir dorg abg je kalau tak mmg dah kebabom atas katil , ouh lastnight me me can sleep. Tenkiu MS teheee ~ 

Around 0200pm gerak sogo dgn my bradahh. Mamah and abah follow lambat sikit. Traffic suck gila (y) jalan area sogo tutup mcm haremmmmmmmmm ~ mencik lah shiall --" sampai sana dpt jejak sogo pukul 0430pm yeay mannn mmg nice gila , melangak dlm kegheta lama nak mmfus. Smpai teridur. Dekat tepi jalan Angah cabar shuffle hahaha bangang gila. Bukak lagu then shuffle , org tgok ah peduli hape O.o yee *mmg wa muka tak malu !

Masuk sogo teman Along beli barang dia , jeans T-shirt and Belt , while angah tak jumpa barang yg dia nak. And me ? Dapat pashmina and belt. Pkul 0630pm gerak jusco balakong. Bukn taknak duduk sogo lama lama tapi tak tahan nak termuntah , org ramai gilaaaaaaaaaaaaa ~ mcm ulat hihi <: pening jea tgok manusia ramai ramai. Mcm mana lah org yg pregnant , yg bawak baby tuh kan. Kena sabar bnyak2

Pkul 0700pm smpai masuk Tized , angah still tak jumpa barang2 dia. Hilmi pun -..- along asyik jumpa je apa yg dia nak. Untunglah ~ ronda dekat seed and finally along bagi duit ;) Beli jeans then beli cadbury fr berbuka plus along bagi beli kasut but angah ckp watlek -________-' menyesallah pulok tk dgr ckp along. Esok nak kena melangak lagi pegi the mines dgn angah ! 

Balik - otp - texting - downtown - tee :) - online - boredom 
Sayonara >:D

p/s : Sorry Afham tak dpt pegi rumah kau fr berbuka ;') 

NynaRoslan






Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam