NR 523
Posted Saturday, 20 August 2011 ♥ 8:23 am ♥ 0 say Hello(s)
Be Alone


Assalamualaikum & hai 

Imma not alone , I still have friends and family who loved me c;
tenkiu so much (:

I've been sick fr almost 1 week and it hurts me act *nah idc 
Sorry Imma rarely online and update this smelly blog. #damnit

Hi cemua , windu itew tak ? Hikhik itew tawu torang cemua x windu itew hikhok ;p xpew yg penting torang cemua cehat and bahagieww cmpai ke syurga  ~ 

Demam panas , selsema teruk , batuk sampai sakit tekak and pening plus migrain
------> The reason why I am so weak at sch plus plus muka mcm bangkai hidup je kan ;p 
My fault , tak makan itu ini ini itu -..- padan muka hahahah 

*gelakdekatdirisendirilagibagusdaridigelakkanoranglain

But now I'm feeling well , segar gila rasa even insomnia still ada lagi tapi ada org yg boleh buat kita tahan dengan bnda mcm ni :) thnks thnks hihi. So deduksi dia jaga lah kesihatan sementara masih muda ;) 

Tak tahu nk ckp apa !
Jaga kesihatan lah senang (y)

Takecare ;)
NynaRoslan




Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam