NR 517
Posted Monday, 15 August 2011 ♥ 8:31 pm ♥ 0 say Hello(s)
Hi gila


Happy Birthday
Nur Aina Izzaty bt. Ruslan

Even kita dah lama tak jumpa aku tetap ingat kau lah gila ;p

So hai Izzaty ;) nama pemes kau masa tecik tecik hikhik now kau pemes nama AINA. Untunglah nama ada dua boleh pnggil mana mana satu kan. Btw Happy Bornday. May ALLAH bless you. Goodluck fr trial and spm babe ! Sumpah rindu kau. Since aku pindah kita mana contact dah kan ? Untung ada fb baru boleh keep in touch balik -..- kalau tak melangak aku nak cari num kau. 

Rindu nak main mainan dekat rumah kau. Nak berbuka dekat rumah kau. Nak makan ice dekat rumah kau. Makan ice-cream. Main ckgu ckgu , follow mak kau pegi shopping. Merendek dengan Along kau. Main tsudikmi malam malam. Main curi tulang , jalan kaki pegi sekolah ikat sanggul tinggi2 :p hmm sebenarnya aku rindu semua. Aku pindah time drjah5. Mmg best form5 baru tego balik =..= lama tuh gila ! 

Btw semoga maju jaya lah yee. Ada masa aku lawat lah kuarters polis tu ;p
Iloveyou :3

NynaRoslan



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam