NR 516
Posted Monday, 15 August 2011 ♥ 8:20 pm ♥ 0 say Hello(s)
Action and Cut


Assalamualaikum bloggers ;)

Hm hari ni not bad , penat plus ngntok zzz" tapi satu hari Alhamdulillah tak tidur lngsung muehehe. In class borak pasal kem kadet dgn Farah and Jiha. Masa math focus ;p then sci main garu garu belakang dengan Jiha and Mashi. Awh sodappppp ;> rehat solat dhuha and mengaji then after rehat kena pindah class kaa1. Esok form3 trial fehh class kaa1 panas =..=

Masa bm Fariz ajak join buat vid dgn dia. Uhm vid fr hari kemerdekaan. At first taknak sebab fikir selsema tak ok lagi tapi dia begging mcm beria sebab dia dah takda org nak penuhkan vid. I mean girls. Since kawan dia semua ada hal and yeah setuju lah kan. But Imma not alone. Ada Farah :> so hari ni start shoot

Around 0230pm Fariz , Farah and Wahid pick me up. Pegi rumah Faiz K amik barang then pegi rumah nenek dekat sg.kantan. Tak kenal pun but kami kami kenal cucu nenek tuh ;p dia form3 and and and dayemmm cantik bhaii :O putih mcm mat salleh hihik <: Fariz tergodaa uuuuuu ~

So I wore kurungkedah and batik sarung plus tudung yg sengaja diselekehkan ;p konon nak nmpak mcm org kmpung kan hahah XD me like but baju kedah tuh besar sangat. Kay seghonok lah jugk sebab Ayeez pndai shoot and ouh AM too ;) kay tenkiu fr sending me home. Sorry rumah jauh sangat ! And yeah tomorrow ada lagi. Can die ``~~``

NynaRoslan



Me
My name is NynaRoslan, 18 yrs old, Kbye.



Kisah Silam